Блог

Донатимо на ЗСУ з наших онлайн заходів.

Агентство Prime Event вже задонатило на ЗСУ більше 35 000 грн., це на кінець грудня 2022 року. І ми продовжуємо допомагати нашим захисникам, наближаючи нашу перемогу, яка однозначно буде найближчим часом!

Детальніше
Prime Event розробили нові онлайн квізи – знижка для клієнтів та 20% на ЗСУ!

Оскільки пішли запити на онлайн ігри, щоб компанії могли підтримати своїх співробітників у цей нелегкий час для всіх нас, наша команда розробила нові формати онлайн квізів, з віртуальними ведучими, що дозволило значно знизити вартість на ігри.

Детальніше
НОВИНКА від Prime Event – ​​багатофункціональна платформа-конструктор для онлайн заходів та стримів.

Нашими IT-фахівцями розроблено платформу для онлайн заходів. Це сайт-конструктор, який збирається під будь-які завдання, можливість повного брендингу, гейміфікація, відеокімнати, стрим та безліч додаткового функціоналу для онлайн івентів.

Детальніше
2020 vs 2021 – як проходили івенти, у чому ж були відмінності та як вплинув карантин на заходи.

Якщо порівнювати 2020 і 2021, то різниця глобальна, у зв’язку з карантинними обмеженнями, які були в 2020 році… Якщо в 2020 році 90% – це були онлайн корпоративи, то в 2021 – навпаки, 90% оффлайн заходів.

Детальніше
Онлайн ігри для корпоративу

Онлайн ігри для корпоративних заходів стають дедалі більше популярними, адже цей формат не тільки актуальний у період віддаленої роботи, він ще й безпечний, а також дуже цікавий! І ми вирішили поділитися найпопулярнішими онлайн-іграми для корпоративних заходів.

Детальніше
Весільний організатор — потрібен чи ні? Коли можна знайти все в інтернеті…

У сучасному світі — знайти щось в інтернеті, не складає труднощів, а коли питання стоїть в організації весілля, то багато хто звертаються не до фахівців, а до Google, щоб знайти все самостійно… А ось коли варто звернутися до професіоналів, а коли можна і самостійно взятися за організацію — ми розповімо в цій статті.

Детальніше
А ви любите сюрпризи? Ми любимо! Але не тільки брати участь, а й організовувати: сюрпризи, привітання та розіграші.

Наше агентство свят, раніше організовувало круті розіграші, навіть екстремальні (в форматі «Маски-шоу»), а також незвичайні сюрпризи і оригінальні привітання на День народження або інший привід.

Детальніше
НОВИНКА від Prime Event: авторський «онлайн квест 360 °». На період локдауна – даруємо знижку 20%!

Нашим агентством розроблений новий формат онлайн квестів — «Online Quest 360 °». Це абсолютно новий формат, який дозволяє підтримати свою команду на дістанційній роботі, а також несе командоутворюючий і ігровий характер.

Детальніше
Ще трохи корисностей для організації Дня народження.

Організація Дня народження самостійно або за допомогою святкового агентства, потрібно все рівно врахувати інтереси своїх гостей, подумайте про місце проведення та наповнення заходу, щоб свято відбулося на славу і його згадували ще довгий час.

Детальніше
Ведучі vs медійні ведучі

Багато хто з нас користуються сучасними смартфонами з величезним функціоналом, але мало хто з нас використовує всі можливості свого смартфона на 100%, зараз цей чудо-гаджет більше використовується як іміджевий аксесуар. Це аналогія з медійними ведучими, коли у вас іміджевий захід і потрібно запросити відому особистість. А ось які плюси і мінуси медійних і немедійних ведучих, ми розповімо докладно в цій статті.

Детальніше
Режисура онлайн заходів — потрібна чи ні?

Онлайни увірвалися в івент індустрію в 2020 році, в зв’язку з обмеженнями на офлайн заходи і стали дуже популярними, також є і гібридні заходи, коли частина учасників знаходитися в студії, але все ж більша частина аудиторії спостерігає за процесом зі своїх екранів комп’ютерів або телефонів. І чи потрібна режисура таких івентів, ми розглянемо в цій статті.

Детальніше
Як правильно скласти бюджет заходу?

Багато компаній або приватні клієнти, звертаючись в агентство, не знають бюджет заходу, але при цьому хочуть, щоб їм підготували пропозицію з прорахунком, але без орієнтовного бюджету вгадати, що ж підійде клієнту — практично неможливо. Або буває інша ситуація, що бюджет є, а ось як його правильно розподілити — не зовсім зрозуміло… Розбираємо ці ситуації і допомагаємо скласти бюджет заходу.

Детальніше
8 порад для початківців організаторів і для тих, хто вирішив побудувати бізнес на івентах.

Всім привіт! З вами на зв’язку керуючий івент агентства Prime Event — Дмитро Слащов. Я поділюся дуже цінною інформацією для початківців організаторів і для тих, хто вирішив відкрити своє event агентство. І так, поїхали…

Детальніше
ТОП 10 сервісів для онлайн заходів і дистанційної роботи.

На сьогоднішній день, організація онлайн трансляції та дистанційна робота — це реалії, які прийшли до нас в 2020 році з карантином, і торкнулися практично всі сфери бізнесу, що понесло за собою багато змін в роботі і проведенні заходів. У цій статті ми зробили підбірку з 10 ресурсів, які допомагають працювати віддалено і проводити онлайн заходи.

Детальніше