Prime Event розробили нові онлайн квізи – знижка для клієнтів та 20% на ЗСУ!

Оскільки пішли запити на онлайн ігри, щоб компанії могли підтримати своїх співробітників у цей нелегкий час для всіх нас, наша команда розробила нові формати онлайн квізів, з віртуальними ведучими, що дозволило значно знизити вартість на ігри.

Крім зниженої вартості на онлайн квізи, івент агентство Prime Event – ​​робить додаткову знижку для клієнтів на період війни в Україні (замість 6000 грн. – 4500 грн.), а також віддаємо 20% від гри на ЗСУ.

На даний момент у нас є 4 формати наших авторських ігор, але ми в процесі розробок і нових ігор. Також є партнерські онлайн тимбілдінги.

З наших основних форматів – це 3 онлайн квізи і 1 онлайн квест 360°.

У наших квізах працюють наші віртуальні ведучі: доктор Браун, можна просто Док і ведуча Леся. Док проводить квізи російською мовою – це Prime Quiz та Quiz QR-code, а ведуча Леся проводить квіз українською мовою. Докладніше про квізи – ТУТ.

У Prime Quiz Online – програма більш фанова, яка складається з 7 різних тематичних раундів, по 7 завдань у кожному раунді. Цей квіз спеціально розроблений таким чином, щоб усім було дуже цікаво. Вам не потрібно буде цілу годину відгадувати однотипні завдання на одну тему, як у більшості пропонованих квізів.

У нашому квізі – Ви візьмете участь в абсолютно різних за тематикою раундах, таких як: Фотозавдання, Відеозавдання, Ребуси та головоломки, Що? Де? Коли?, Шедеври реклами, Правда чи брехня. З такою різноманітністю завдань – Вам точно не буде нудно!

А для просунутих гравців або для айтішників – хто любить завдання складніше, ми спеціально розробили гру з QR-кодами, в якій 3 раунди і кожен раунд відрізняється за своєю складністю… У цьому квізі – потрібно буде розігнати свій мозок на максимум)))

Для наших онлайн квізів — ми використовуємо нашу авторську платформу-конструктор для онлайн заходів. І даємо її бонусом, при замовленні нашого онлайн-квізу. Докладніше про онлайн платформу, за посиланням — https://prime-event.com.ua/ua/events/vr-online-meropriyatiya/online-platform/ 

Також у нас є авторський квест 360°, який проходить без віртуальних ведучих, тільки з модератором. Вартість на квест – 3500 грн. А докладніше можна подивитися про квест – ТУТ.

Щоб отримати більш докладну інформацію — залиште заявку та отримайте презентації з наших онлайн ігор, з прикладами завдань, механікою та цінами.

Слава Україні та ЗСУ!