2020 vs 2021 – як проходили івенти, у чому ж були відмінності та як вплинув карантин на заходи.

Якщо порівнювати 2020 і 2021, то різниця глобальна, у зв’язку з карантинними обмеженнями, які були в 2020 році… Якщо в 2020 році 90% – це були онлайн корпоративи, то в 2021 – навпаки, 90% оффлайн заходів.

Насправді, 2020 рік – дуже сильно змінив івент-індустрію, хоч з оффлайн заходами у 2020 році було не дуже густо, але при цьому з’явилися нові інструменти для онлайн заходів, які дозволяють проводити не лише онлайн конференції, а й повноцінні корпоративні заходи в  режимі онлайн. І це дуже зручно, особливо коли багато компаній працюють віддалено і потрібно підвищити корпоративний дух або просто класно провести час із колегами, а віддалена робота чи карантинні обмеження не дозволяють цього зробити.

Агентство свят Prime Event – ​​розробило величезну кількість онлайн ігор, а також ми провели за період 2020-2021 вже кілька десятків онлайн заходів. А у зв’язку з популярністю на онлайн івенти, нашим агентством була розроблена багатофункціональна онлайн платформа, на якій можна проводити заходи, брендувати її, проводити ігри, спілкуватися у відео-чатах та багато іншого.

Докладніше про онлайн заходи можна переглянути за посиланням – https://prime-event.com.ua/ua/events/vr-online-meropriyatiya/online-meropriyatiya/

Що ж до 2021 року, то кількість запитів на офлайн івенти зросла в десятки разів (порівняно з 2020 роком), і це не може не тішити. І ми чудово розуміємо, чому так відбувається – багато компаній відмовлялися від заходів більше року, а це насправді не дуже добре впливає на корпоративну культуру. Так що ми за повноцінне повернення в офлайн, але й онлайн звичайно ж вже нікуди не дінється, оскільки це окрема ніша для різних видів заходів.

Підбиваючи підсумки 2021 – цей рік був дуже насиченим і продуктивним, було дуже багато івентів, різного рівня та масштабів. Але незважаючи на велику кількість запитів та івентів, все ж таки, багато компаній ще не увійшли в режим офлайну, відмовляються від івентів, але ми віримо і чекаємо, що в найближчому майбутньому закінчаться карантини та обмеження і всі святкуватимуть, як і раніше.

А ми бажаємо всім всім всім, щоб ніхто не хворів і щоб ніякі зарази не заважали отримувати задоволення від життя))