Ще трохи корисностей для організації Дня народження.

Організація Дня народження самостійно або за допомогою святкового агентства, потрібно все рівно врахувати інтереси своїх гостей, подумайте про місце проведення та наповнення заходу, щоб свято відбулося на славу і його згадували ще довгий час.

Якщо Ви вирішили організувати захід самостійно і хочете чогось незвичного, тоді для початку подумайте про незвичайне місце для свята. Це може бути криша (якщо ДР у теплу пору року), Патібас (якщо молода тусовка), незвичний простір – типу LOFT, приватний будинок.

Дах на Олімпійській

Також подумайте про подарунки для гостей, їх траба теж заохочувати, а не тільки іменник отримує подарки. Це можуть бути які-небудь солодкі сувеніри, які гості зможуть забрати додому, після заходу. Якщо Ви запросили ведучого, то він Вам все це роскаже. Доречі, ознайомитися з нашими ведучими, Ви можете за посиланням — https://prime-event.com.ua/ua/service/vedushhie/

Ведучий Макс 2

Незвичайності принесе «тематичний День народження». Якщо Ви і Ваші гості, готові до дрес-коду, який буде відповідати заданій концепції, то такий захід буде набагато цікавіше, ніж звичайні посиденьки. Головне підібрати тематичне місце, доповнити атрибутикою і декором, а також зробити тематичну фотозону. Крім красивого антуражу, Ви ще отримаєте і круті фото зі свята.

Концепція Дня народження

Сценарій — це дуже важливий фактор, при організації будь-якого свята. Якщо Ви запросили ведучого або звернулися в агентство свят, то Вам звичайно ж запропонують варіанти сценаріїв, концепцій, конкурсів і т.п. Але якщо Ви організовуєте самостійно, то можна додати на свято інтерактивів, щоб гості не нудьгували. Це може бути: інтерактивні фотозони, настільні ігри, майстер-класи, або, наприклад – фокусник, який може якийсь час порозважати гостей.

Сценарій Дня народження

Якщо Ви категорично проти ведучого, але любите танцювати, то запросіть ді-джея з необхідним обладнанням, який буде ставити, як фонову музику, для підтримки атмосфери свята, так і дискотеку.

Активний День народження — якщо Ви, і Ваші гості любите активно проводити час, а не просто посидіти в ресторані, то можна організувати щось активне, наприклад: сафарі на квадроциклах, чемпіонат на картингах, турнір в боулінгу, пейнтбол або лазертаг. І підігріти це все якимось цікавим призом, хто переміг, той отримав подарунок від іменинника.

Картинг

А для організації Дня народження під ключ, ми рекомендуємо звернутися в святкове агентство, яке візьме на себе всю організацію. Агентство Prime Event організує найкраще свято — https://prime-event.com.ua/ua/