НОВИНКА від Prime Event – ​​багатофункціональна платформа-конструктор для онлайн заходів та стримів.

Нашими IT-фахівцями розроблено платформу для онлайн заходів. Це сайт-конструктор, який збирається під будь-які завдання, можливість повного брендингу, гейміфікація, відеокімнати, стрим та безліч додаткового функціоналу для онлайн івентів.

У нашій онлайн платформі є можливість створювати багатофункціональні відеокімнати до 100 чол. в одній відеокімнаті, а таких кімнат може бути будь-яка кількість.

Також в онлайн платформі є можливість проводити онлайн квізи, а в кожну відеокімнату можна додавати стрим з прямим включенням ведучого.

Відеокімнати

З гейміфікації ми впровадили у платформу можливість додавати фото учасників, які можна лайкати та коментувати – це дає можливість провести фотоконкурс, а також корпоративну листівку, яку в режимі онлайн можуть намалювати усі бажаючі та зберегти її собі на комп’ютер.

А бонусом можна відвідати віртуальні музеї, такі як: Ейфелева вежа, Єгипетські піраміди, в’язниця-острів Алькатрас, Колізей, музей космонавтики, Прип’ять… Але ми також можемо додати й інші VR-музеї, за бажанням.

З додаткових опцій у нашій онлайн платформі можуть бути: синхронний переклад (мультиязичність), продаж квитків (монетизація), збір контактів та інші можливості.

Наш сайт працює  на трьох мовах (російська, українська, англійська), для зручності користувачів. Але також можливий переклад і будь-якою іншою мовою, за потребою.

Крім багатофункціональності нашої онлайн платформи, ми ще проводимо онлайн квізи та квести, а також надаємо повний спектр для онлайн івентів, такі як: організація онлайн трансляції, повний технічний супровід, студія та інше.

Докладніше про нашу онлайн платформу можна переглянути — ТУТ.