НОВИНКА від Prime Event: авторський «онлайн квест 360 °». На період локдауна – даруємо знижку 20%!

Нашим агентством розроблений новий формат онлайн квестів — «Online Quest 360 °». Це абсолютно новий формат, який дозволяє підтримати свою команду на дістанційній роботі, а також несе командоутворюючий і ігровий характер.

Ми розуміємо, як зараз усім важко, коли така нестабільна ситуація в країні і коли співробітники працюють віддалено і позбавлені «живого» спілкування… Ми розробили новий онлайн квест і зробили максимально низьку вартість, щоб він був доступний для всіх, а також даруємо додатково 20% знижку на проведення гри в період локдауна.

У нашому квесті, на Вас чекає невелика онлайн подорож по різним історичним пам’яткам, і Ви відвідаєте: Піраміду Хеопса, в’язницю-острів «Алькатрас», Ейфелеву вежу, музеї та інші місця. Але Ви не просто потрапите в онлайн подорож 360°, Вам ще доведеться відшукати заховані місця і вирішити головоломки.

Для гри Вам знадобиться комп’ютер/ноутбук і підключення до інтернету, можна грати з планшета або з телефону, але для прогулянки по онлайн картам, зручніше використовувати комп’ютер.

Наші завдання авторські та їх неможливо загугли, так що гравцям доведеться добряче постаратися, щоб перемогти в грі, це тільки допоможе прокачати скіли учасників і максимально налаштувати комунікацію всередині своєї команди.

У квесті Вас чекає 10 цікавих завдань, а час проходження залежить, звичайно ж, від кожної команди, хто наскільки швидко зможе вирішувати наші головоломки. Але в середньому на таку гру Вам знадобиться 1,5-2 години.

Учасників ми збираємо в zoom або на аналогічній платформі, модератор розповідає правила гри, ділить на команди і відправляє учасників в різні сесійні зали (відеокімнати), де кожна команда буде бачити тільки своїх учасників, для комфортного обговорення завдань. Рекомендована кількість учасників в команді 4-5 чол, але можуть бути й інші варіанти.

Кожна команда придумує назву своєї команди і вибирає капітана. Капітани отримують віртуальні ігрові бланки, в яких потрібно буде давати відповіді на завдання і заробляти бали. Максимальну кількість балів, яку можна заробити — 80 балів, але додатково ми нараховуємо бали ще за швидкість, так що швидкість теж має значення в грі.

По завершенню гри, команди повертаються в загальну відеокомнату, де зможуть обговорити квест, поспілкуватися з колегами з інших команд і задати питання модератору, якщо вони будуть. Команди отримають всі результати з балами і відміткою часу, а також отримають дипломи з назвою команди та які зайняли місця. Але ми рекомендуємо придумати додатково призовий фонд, для команд переможців, що тільки підніме змагальний інтерес і азарт до гри.

Детальніше про онлайн квест і ціни – https://prime-event.com.ua/ua/services/onlajn-kvest-360/

Також Ви можете залишити заявку і отримати презентацію по онлайн квесту, де буде докладний опис гри та приклади завдань.