Весільний організатор — потрібен чи ні? Коли можна знайти все в інтернеті…

У сучасному світі — знайти щось в інтернеті, не складає труднощів, а коли питання стоїть в організації весілля, то багато хто звертаються не до фахівців, а до Google, щоб знайти все самостійно… А ось коли варто звернутися до професіоналів, а коли можна і самостійно взятися за організацію — ми розповімо в цій статті.

Організація весілля — це не просто замовлення ресторану і ведучого з музикою, це дуже багато тонкощів і нюансів, про які багато хто навіть і не підозрюють, поки самі не зіткнуться з організаційними проблемами, яких набагато більше, ніж здається на перший погляд.

Організація весілля самостійно.

Якщо у Вас невелике весілля і невеликий бюджет, то Ви легко зможете організувати весілля самостійно. Ви можете вибрати відповідний ресторан (по інтер’єру, бюджету і територіальному розташуванню), а також знайти ведучого, який Вам сподобається, а як правило — у ведучого буде свій ді-джей з ким він працює в парі, ось по суті — основа свята у Вас вже є.

Особисті моменти — плаття, костюм, бутоньєрки, запрошення і т.п. — Ви легко самі придбаєте. А якщо у Вас будуть ще доп. опції на весіллі (флористика, фото/відео, торт, можливо шоу-програма), то рекомендуємо взяти координатора, який проконтролює всі ці процеси, щоб Ви на своєму святі відпочивали, а не вирішували орг. питання. Весільний координатор Вам обійдеться від 100 до 200 доларів (в середньому), в залежності від тривалості та складності заходу, а також від професіоналізму весільного координатора.

Організація весілля з агентством.

Якщо у Вас масштабне весілля, з великою кількістю послуг, то ми звичайно рекомендуємо звернутися до професіоналів, оскільки ви не врахуєте навіть десятої частини всіх моментів, які виникнуть в процесі організації весілля, і можете втратити щось дуже важливе…

Весільне агентство — візьме на себе всю організацію під ключ, а це: підбір локації, ведучий, технічне забезпечення, декор, фото/відео, весільний кортеж, запрошення, сценарій, шоу-програма, координація заходу, та й все, що пов’язано з організацією. І за всі ці опції — весільний організатор несе відповідальність.

Скільки коштують послуги весільного агентства:

Стандартно — це 10% від суми бюджету, що надаються. Але ми розповімо на прикладі нашого агентства — по-перше ми не беремо агентську комісію від локації/харчування — підбір локації в нас абсолютно безкоштовний! А також наша комісія йде на зниження, в залежності від бюджету — чим більший бюджет, тим менша комісія агентства (від 10% до 5%).

По факту — Ви переплатите зовсім невелику суму в агентстві, але отримаєте першокласні послуги, за які організатор несе відповідальність. І Вам не потрібно буде переживати, що на святі щось піде не так або самостійно намагатися організувати всі процеси… Нехай кожен займається своєю справою))

Довірте свою найважливішу подію професіоналам і насолоджуйтеся святом! Агентство свят Prime Event організовує заходи з 2008 року…