А ви любите сюрпризи? Ми любимо! Але не тільки брати участь, а й організовувати: сюрпризи, привітання та розіграші.

Наше агентство свят, раніше організовувало круті розіграші, навіть екстремальні (в форматі «Маски-шоу»), а також незвичайні сюрпризи і оригінальні привітання на День народження або інший привід.

Організація розіграшу на День народження

Це крутий спосіб незвично привітати іменинника, але потрібно до таких видів поздоровлень підходити з величезною уважністю, щоб Ваш сюрприз не зіпсував саме свято.

Потрібно розуміти, що емоції, які викликаються за допомогою розіграшу — повинні бути сильними, щоб цей момент запам’ятався, але не можна перегнути палицю, щоб іменинник не розчарувався в такому привітанні. Потрібна грань! І потрібно розуміння про людину, яку потрібно розіграти — хто він, чим захоплюється, як у нього зі здоров’ям (не доведеться викликати швидку після екстремального розіграшу), де він буває, з ким спілкується і т.п.

Важливо врахувати, що хороший якісний розіграш — не може коштувати дешево! Якщо у вас бюджет до 500 доларів, то зробити щось якісне — буде складно! Адже кожен розіграш несе в собі крім ідеї та розробки сценарію ще багато інших складових, а також в ньому може бути задіяна велика команда людей: актори, гримери, організаційна група, прихована зйомка, масовка, атрибутика, костюми і т.п.

Організація привітання на День народження

Ще один варіант — це сюрприз-привітання, який по бюджету буде значно дешевше, ніж розіграш, але при цьому буде теж незвичайним і з ефектом несподіванки, що теж викличе позитивні емоції.

Що ж можна організувати в якості незвичайного привітання:

  • Музичне вітання (мексиканські Маріачі, оркестр, шоу барабанщиць, серенада під гітару, шоу двійників, зірка української естради)
  • Індивідуальний квест — можна організувати квест-привітання, в якому імениннику доведеться пройти спеціальний маршрут, виконуючи певні завдання і комунікуючи з різними акторами/персонажами в процесі проходження, а фінальною крапкою може бути місце, де буде саме свято або романтик, наприклад — дах. Детальніше про квест можна переглянути за посиланням — https://prime-event.com.ua/ua/services/kvest-qr-kody/
  • Свято-сюрприз, про яке може не підозрювати винуватець свята, а коли він потрапить на локацію, то буде приємно здивований, що його буде чекати…

Варіантів дуже багато, всі ми описати навіть і не зможемо, оскільки ми все готуємо індивідуально під кожен запит і бюджет. Так що якщо Ви вирішили когось незвично привітати, то ми з радістю розробимо для Вас індивідуальний сценарій, виходячи з Ваших побажань і бюджету.

А ось один із прикладів сюрпризу-привітання на день народження — https://prime-event.com.ua/ua/portfolio/syurpriz-pozdravlenie-na-den-rozhdeniya/