Онлайн ігри для корпоративу

Онлайн ігри для корпоративних заходів стають дедалі більше популярними, адже цей формат не тільки актуальний у період віддаленої роботи, він ще й безпечний, а також дуже цікавий! І ми вирішили поділитися найпопулярнішими онлайн-іграми для корпоративних заходів.

Онлайн квест Аватар

Почнемо з новинки – новинка на українському ринку, але вже дуже популярна гра за кордоном – це онлайн гра Аватар. У даному форматі гри Ви повноцінно керуєте Аватаром, сидячи за своїм комп’ютером, який має вибратися з квест-кімнати… Ви даєте команди актору і в реальному часі бачите, як він виконує завдання, збирає артефакти та розгадує всілякі головоломки.

У цьому форматі Ви можете грати однією командою або влаштувати батл і позмагатися з командою-суперником. Гра схожа на комп’ютерну гру із крутим доповненим відеоконтентом. Цю гру розробили українські розробники, яка стала популярною за межами України, а зараз набирає популярності і в нашій країні. Тож рекомендуємо пограти в цей формат, якщо ще не пробували))

Онлайн квіз

Це напевно найпопулярніший формат серед онлайн-ігор, який дозволяє провести гру на велику компанію. Квіз онлайн – це мікс ігор «Що? Де? Коли? та «Брейн ринг», по суті – це інтелектуальна вікторина, в якій команди змагаються між собою, відповідаючи на різні питання, за певний час. Також у нас є авторський квіз із QR-кодами, який відрізняється від класичних квізів, докладніше можна подивитися – ТУТ.

У форматі квіза — ми ділимо учасників на команди, яких відправляємо у різні відеокімнати, для подальшої гри та обговорення завдань у межах своєї команди, для зручності ми використовуємо zoom або аналогічні програми. А сама гра проходить на спеціалізованій платформі, куди ми ведемо пряму трансляцію з ведучим із студії та завданнями.

Онлайн квест

У нас є кілька форматів онлайн квестів: тематичні квести, в яких Ви можете вибрати сюжет, що сподобався, а їх понад 20 і такі квести проходять на спеціалізованій платформі, а завдання команди — пройти першими квест.

І онлайн квест 360 ° — це авторський формат квесту, в якому командам потрібно буде вирішувати різні головоломки та пересуватися в Google-картах в режимі 360 градусів. У квесті 360 °, Ви зможете відвідати дуже цікаві місця, такі як: в’язниця-острів Алькатрас, Ейфелева вежа, піраміда Хеопса та інші цікаві місця.

За механікою, учасники також діляться на команди, які у різних відеокімнатах комунікують між собою, вирішуючи головоломки та мандруючи цікавими місцями.

Комунікативні онлайн ігри

Даний формат дуже цікавий і популярний для корпоративних заходів, в якому учасники мають навчитися комунікувати, домовлятися, будувати стратегії, щоб перемогти.

В комунікативних іграх є безліч різних сюжетів, а також є ігри, які проходять за допомогою спеціалізованої ігрової платформи, що підвищує інтерес до гри.

В нашому арсеналі безліч онлайн форматів для корпоративних заходів, також ми надаємо під ключ такі послуги як: організація онлайн трансляції Київ, студія для онлайн заходів, повне технічне забезпечення для онлайн івентів, а також індивідуальна розробка онлайн заходів.

Для того, щоб отримати презентації з наших ігор: з механіками, сюжетами, відео та цінами — залиште заявку або зателефонуйте нам.