Вечірка біля басейна. Ідеї ​​та поради від Prime Event.

Гарячий літній сезон для заходів біля басейну. Що потрібно знати і чим наповнити захід, щоб усім було весело. А також, який дрес-код або концепція підходять для Pool Party. Організація літнього корпоративу – це в першу чергу вибір правильної локації з басейном, цікава концепція і веселі розваги.

Локація з басейном для заходу.

В першу чергу потрібно підібрати підходящу локацію з басейном, щоб організувати Party біля басейну. У нас є невелика добірка локацій для літніх заходів, які можна подивитися – ТУТ. Але ми з радістю підберемо для Вас підходящу локацію з усіма побажаннями.

Дрес-код для вечірки біля басейну.

Насправді, найкращий дрес-код для заходу біля басейну – це звичайно ж плавки і купальники. Але для першої частини заходу, коли ще гості збираються, працює «велком дрінк», то підійде будь-який зручний літній одяг: шорти, футболки, легкі сукні, сарафани і т.п. Ще дуже круто виглядає, коли всі гості в білому, по-перше – буде не жарко, а по-друге буде красива загальна картинка заходу і будуть круті фотографії.

Концепція для вечірки біля басейну:

– Гавайська вечірка.

– White Party.

– Куба.

– Морська тематика.

– Пірати.

– Pink Party.

– Пінна вечірка.

– Індивідуальна концепція.

Що потрібно для класної вечірки біля басейну?

Потрібен класний ведучий, ді-джей з запальною музикою, коктейль бар, а також цікаві активності для басейну і розваги для тих, хто не хоче купатися. Наприклад: водні надувні атракціони, смачні коктейлі, конкурси від ведучого, атракціони на суші, типу: настільного тенісу, настільного футболу, ігрова зона та інше. У нашому арсеналі більше сотні активностей для заходів, які ми надамо під запит.

Техніка безпеки біля басейну.

Навіть якщо у Вас безалкогольна вечірка, то захід біля басейну може бути травмотичним, ну а якщо на Вашому Party – алкоголь ллється рікою і коктейлі в безліміті, то ми рекомендуємо замовити додатково мед. працівників, які зможуть надати допомогу в разі потреби, а посуд використовувати зі спеціального пластика, оскільки скло – це небезпечно.

Наше івент агентство підбере для Вас кращу локацію з басейном, запропонує цікаві концепції, а також наповнимо захід атракціонами та розвагами, щоб Ваша вечірка біля басейну була найкрутішою, на якій Вам довелося побувати))