ТОП 15 локацій для корпоративу на природі

Літо – хороша пора для корпоративних заходів на природі. Можна просто виїхати компанією на шашлики, а можна організувати тимбілдинг і провести час з користю. І коли стоїть питання в організації літнього корпоративу, то Ви зустрічаєтеся з питанням – а де ж його провести? Ми допоможемо Вам з вибором локації для корпоративу на природі.

Локації на природі для літніх корпоративів:

1. Дача на Десні.

Локація знаходиться в с. Троєщина, практично в Києві, що зручно за територіальним розташуванням. На території є: ресторан, понтон на воді, власний пляж, котеджі для проживання, територія для активностей.

Вартість за банкет – від 1000 грн./1 ​​чол.

 

 

 

2. Княжий двір.

Локація знаходиться в Броварах, що близько за територіальним розташуванням від Києва. Велика територія з різними зонами для заходів. Є зона з басейном, кілька ресторанів, намет, конференц-зал, футбольне і волейбольне поле, готель, боулінг, сауна, більярд, територія для активностей.

Вартість за банкет – від 1100 грн./1 ​​чол.

 

 

 

3. Арт-готель Баккара.

Готель знаходиться в Києві, в Гідропарку, а стоїть на воді. Є ресторан, конференц-зал, великий номерний фонд, а також є намет і невелика прилегла територія.

Вартість за банкет – від 1200 грн./1 ​​чол.

 

 

 

 

4. Авантюрист.

Локація знаходиться в 20 км. від Києва, с. Рожни. Величезна територія – 75 000 м2, на якій є: басейн, панорамний ресторан до 80 гостей, великий дерев’яний намет над водою (на 300+ гостей), 27 дерев’яних будиночків для проживання, річка Десна з пляжем, мотузковий парк, сплави на каное, баня, футбольне і волейбольне поле.

Вартість за банкет – від 1200 грн./1 ​​чол.

 

 

5. Crazy BBQ.

Локація знаходиться всього в 10 км. від Києва. На території є басейн, окремі альтанки, територія для активностей, банкетний зал і великий намет зі сценою, для масштабних заходів.

Вартість за банкет – від 1200 грн./1 ​​чол.

 

 

 

6. Morewell.

Локація на березі київського водосховища в 60 км. від Києва. На території є: банкетний зал до 80 гостей, намет на вулиці до 60 гостей, готель, територія для активностей, відкритий і закритий басейни, сауна, міні-зоопарк.

Вартість за банкет – від 1200 грн./1 ​​чол.

 

7. Олександрівський будинок.

Закрита територія з будинком і басейном по Обухівській трасі. Добре підійде для невеликої компанії до 50 гостей. На території 2 невеликих котеджи і 1 великий з банкетним залом.

Будинок здається в оренду – від 30 000 грн./1 ​​доба або від 50 000 грн. за вихідні (2 дні)

Кейтеринг – від 800 грн./1 ​​чол.

 

 

8. Труханів Комплекс.

Локація в Києві, яка знаходиться на о. Труханів. На території є басейн, зона для активностей, вихід до Дніпра з пляжем, зони для банкету на вулиці і в закритому приміщенні. Гарна локація для літніх корпоративів.

Закриття всього комплекс – від 45 000 грн.

Банкет – від 1000 грн./1 ​​чол.

 

9. Оболонь Гольф-клуб.

Відома локація в Києві з видом на Дніпро, яка підходить не тільки для закритих заходів в приміщенні, а й для заходів на природі. На території є – великий красивий білий намет і величезна прилегла територія, на якій можна провести активну частину. Також на локації можна влаштувати корпоративний гольф. А також є багато закритих банкетних залів на різну кількість гостей.

Оренда намету – 25 000 грн.

Оренда території під активності – 10 000 грн.

Банкет – від 1200 грн./1 ​​чол.

 

10. База Лісна.

Локація на київському водосховищі, в 50 км. від Києва. На території є: кілька басейнів, галявина для активностей, пляж, банкетний зал, літній шатер, пляжний волейбол, котеджі для проживання.

Вартість за банкет – від 1600 грн./1 ​​чол.

Басейн – 200 грн./1 ​​чол.

 

 

11. Рerfect Рlace.

Локація в Гідропарку, на березі Дніпра. Великий панорамний намет з прилеглою територією для активностей.

Оренда локації – від 60 000 грн.

Кейтеринг – від 800 грн./1 ​​чол.

 

12. База Ліс.

Локація в 6 км. від м. Бориспільська, величезна територія 3 га, на якій є: банкетний зал, тераса, волейбольне поле на піску, критий майданчик для спортивних ігор, велика територія для активностей, басейн, футбольне поле, скалодром.

Оренда території – від 90 000 грн.

Кейтеринг – від 800 грн./1 ​​чол.

 

13. Івент парк.

Одна з найбільших локацій для проведення відкритих заходів, яка знаходиться на березі київського водосховища в 50 км. від Києва. Є різні зони з шатрами і для активностей. Загальна площа території 12 га, а заходи можна проводити – до 3000 чол. Також є паркінг до 250 машин.

Оренда окремих зон – від 18 000 грн.

Закриття всій території – 180 000 грн. (Пт.-Нд.), в будні – дешевше.

Кейтеринг – від 800 грн./1 ​​чол.

 

14. Собі клуб.

Заміський комплекс в 10 хвилинах їзди від Києва, який розташувався за Вишгородом – має величезну територію з басейнами, закритий ресторан і відкриті зони для заходів та активностей, готель, тренажерний зал, сауна. Також є тенісні корти, спортмайданчики та інші активності.

Вартість за банкет – від 1500 грн./1 ​​чол.

 

 

 

15. Адмірал клуб.

Заміський комплекс, який розташувався в Ірпені – має велику територію з басейнами, шатрами для заходів на вулиці і банкетні зали для закритих заходів. На локації також є готель, конференц-зали та спа.

Вартість за банкет – від 1500 грн./1 ​​чол.

 

 

Ціни вказані орієнтовні за 2020 рік.

 

В нашій базі великий вибір локацій для літніх заходів, які ми абсолютно безкоштовно підберемо для Вашого заходу, враховуючи всі особливості івенту і Ваші побажання.

Івент агентство Prime Event займається організацією і проведенням корпоративних заходів з 2008 року, відповідно ми знаємо кращі локації Києва та області і їх особливості, і зможемо підібрати найбільш підходящу локацію саме для Вашого заходу.