Організація весілля 2020. Karantin vs Wedding.

Весільний сезон 2020 року – це виклик не тільки молодятам, а й весільним організаторам. Як же вплинув карантин на весільний сезон? Які тренди нас чекають? Робити весілля онлайн чи ні? На чому можна заощадити? Поради від Prime Event.

На жаль ситуація з карантином 2020 завдала величезного удару по івент індустрії та ресторанного бізнесу, що безпосередньо пов’язано з організацією заходів і безпосередньо – організація весіль в Києві, не стала винятком.

Якраз в розпал весільного сезону – були заборонені заходи і багатьом довелося перенести святкування весілля, а комусь взагалі відмовитися. Але ми віримо, що весільному сезону бути і скасовувати найважливішу подію не варто!

Весілля онлайн або офлайн?

Багато хто перебудувалися в режимі карантину в формат онлайн заходів і навіть VR-івентів. Так, це круто, інноваційно і незвично… Але такий формат більше підходить для конференцій, презентацій, але ніяк не для весілля!

Агентство свят Prime Event – виступає за офлайн заходи, де гості можуть поспілкуватися, повеселитися один з одним, сфотографуватися на пам’ять з молодятами і просто круто провести час разом. Ніякий онлайн не замінить живе спілкування і не передасть всіх емоцій, які Ви отримуєте при особистому спілкуванні.

Ми ні в якому разі не наполягаємо на порушенні правил карантину та самі його дотримуємося, але все ж сподіваємося на якнайшвидше повернення до повноцінних офлайн-івентів.

Весільні тренди 2020.

У мережі вже почали з’являтися весільні фотографії, де гості та молодята в масках-респіраторах. Так, це може бути забавно і для спогадів можна зробити кілька таких фотографій, але перетворювати повністю все весілля і гостей в «людей в масках» – це вже перебір.

Уявіть собі, що з Вашого весілля, на всіх фотографіях – гості в масках. Ви ж через якийсь час навіть і не впізнаєте багатьох на фото)) А дівчата з макіяжем навряд чи зрадіють масці, яка напевно зіпсує мейкап. Це все сказано до того, що ми все ж таки проти такої тенденції у весільному сезоні 2020))

А популярні весільні тренди 2020 року – залишаються незмінною класикою жанру – це сучасне стильне весілля в європейському форматі, де використовується мінімум традицій, а робиться акцент на невимушеному спілкуванні гостей, сучасні мультимедійні інтерактиви, виїзна церемонія, красива шоу-програма.

Ну а зробити своє весілля особливим і незвичайним, можна завдяки обраній стилістиці або тематиці – це гамма кольорів, концепція весілля, інноваційні рішення, які дозволять здивувати гостей. Ну і багато цікавих фішечек при організації, якими ми обов’язково поділимося при плануванні Вашого весілля.

На чому ж можна заощадити при організації весілля?

Багато хто в період карантину залишилися без доходів і планувати весілля стало складніше, але ми підкажемо як і де можна заощадити, а від яких послуг краще взагалі відмовитися.

 

 

 

 

 

Банкет.

Багато ресторанів прораховують більше їжі, ніж потрібно (їм вигідніше звичайно), але частіше за все Вам стільки їжі не потрібно і вона залишиться на доїдання персоналу ресторану. При правильному плануванні виносу страв – досить 1100-1200 г. їжі на 1 гостя.

При складанні меню і таймінгу по виносу страв – зробіть так, щоб винесли основні страви (м’ясо, рибу, гарніри) – хвилин через 10-15 після посадки гостей за столи. Ви ж розумієте, що гості, які їдуть на весілля, вони вдома не будуть їсти перед банкетом і їх краще відразу погодувати гарячою і ситної їжею, а не салатами і закусками, після яких м’ясо вже багато хто їсти не будуть. А салати і закуски можуть стояти і далі, з ними нічого не трапиться, в порівнянні з остиглим м’ясом і картоплею.

Оформлення залу.

Хороший декор і флористика з живих квітів – це задоволення дороге! Ви можете заощадити на цій опції, якщо спочатку виберете ресторан з красивим і святковим інтер’єром, який буде вимагати мінімального доповнення по декору.

А якщо Ви вирішили зробити тематичне весілля, то відповідно локацію потрібно вибирати максимально наближену до обраної концепції. А додавши мінімально тематичної атрибутики і концептуальну фотозону – Вам не потрібно буде витрачати багато коштів.

 

Шоу на весілля.

Якщо Ви плануєте порадувати гостей і себе виступами артистів, то тут теж є кілька порад, як і де можна заощадити, а від яких послуг краще відмовитися.

Ви можете замовити 1 колектив, який зможе виступити з різними номерами на Вашому весіллі і це значно буде дешевше, ніж замовляти кілька різних артистів. Це можуть бути: шоу-балети, ілюзійні шоу, артисти оригінального жанру або музичні колективи.

Салют – це феєричне завершення програми заходу, але задоволення не дешеве! Ми не рекомендуємо робити дешевий салют, оскільки фінальна точка заходу – повинна бути найяскравішою! А дешевим салютом – Ви можете тільки знизити градус настрою гостей, який піднімався на протязі всього свята. Хороший салют стартує від 1000 доларів, дешевше краще не робити! Або можна замінити салют – вогняним шоу, це буде не менш ефектно, але значно дешевше!

Це звичайно далеко не все, про що ми хотіли Вам розповісти, є ще дуже багато нюансів і порад по організації весілля, які ми приберегли для особистої зустрічі!

Святкове агентство Prime Event Київ – за «живі заходи»! Ні онлайн-весіллям! Так весіллям офлайн!