Літній корпоратив 2021 — чого варто очікувати?

Літо 2020 року — виявилося «провальним», в плані літніх корпоративів, оскільки карантин тільки почався навесні і більшість компаній скасували свої літні заходи. Так що ж чекає нас у 2021 році і чи будуть літні корпоративи?

Насправді, всі вже засиділися вдома і скучили за особистими зустрічами, а літо — це найкращий час для організації корпоративу на природі та проведення тімбілдінга.

Тімбілдинги дуже важливі для співробітників, щоб підняти командний дух, згуртувати колектив, підвищити лояльність до керівництва і підтримати корпоративну культуру. Варіантів тімбілдингових програм дуже багато, можна організувати квест на природі або спартакіаду.

Ми рекомендуємо починати підготовку до літнього корпоративу заздалегідь, щоб вибрати відповідну вільну локацію, програму, ведучого і наповнення. Адже крім корпоративних заходів, є ще і організація весілля, а їх в 2021 році — дуже багато! Так що не тягніть до останнього, щоб не довелося вибирати краще з гіршого))

Будуть літні корпоративи 2021 чи ні?

Наші спостереження і припущення говорять про те, що корпоративні заходи влітку в 2021 році будуть, їх буде однозначно більше ніж у 2020 році, але не буде в тій кількості, як були раніше, до настання карантину.

Влітку 2021 року буде вже більше року, як настав карантин, БІЛЬШЕ РОКУ! Так, це дуже багато! І люди втомилися від віддаленої роботи з дому, без живого спілкування з колегами і спільного відпочинку, а продуктивність роботи однозначно знизилася у багатьох компаній, так що літні заходи в 2021 році — просто необхідні!

Звичайно ж багато компаній зазнали збитків, а хтось взагалі закрився, що вплине на кількість літніх корпоративів та їх бюджети. Але ми сподіваємося, що цього літа нас чекає велика кількість корпоративних заходів і тімбілдінгів.

Організатори заходів і event агентства — повинні підлаштуватися під реалії 2021 року і знайти оптимальні рішення для клієнтів, з відповідними програмами і бюджетами.

Багато хто скасовують заходи не через фінансове становище, а через можливість зараження співробітників при особистому контакті, що може вплинути на роботу компанії. Ми підтримуємо всі думки наших клієнтів з цього приводу і обов’язково зробимо захід максимально безпечним, враховуючи всі карантинні вимоги.

Хто з івент індустрії постраждає найбільше?

Хоч заходів буде менше, але вони все одно будуть! А будь-який захід не може пройти без професійного ведучого, відповідно ведучі Києва не залишаться без роботи!

Артисти, музиканти, декоратори і технічні підрядники — постраждають більше, оскільки на цих послугах клієнт буде економити.

Івент агентства — теж втратять частину замовлень, через те, що багато компаній і приватні клієнти — організовують заходи самостійно, щоб заощадити.

Звичайно ж страждають дуже сильно ресторани і розважальні заклади через обмеження, але влітку однозначно буде попит на відкриті локації і заміські комплекси.

Агентство Prime Event бажає всім якнайшвидшого відновлення івентів, ну і звичайно ж, щоб ніхто не хворів!