Топ 15 завдань для тимбілдинга

Літо – це сезон корпоративних заходів на природі і для того, щоб організація і проведення тимбілдинга в Києві або за межами міста, пройшли на вищому рівні, то ми рекомендуємо звернутися до професіоналів! Хто зможе підібрати якісну тимбілдингову програму і відповідні активності, а також виповнити поставлені цілі.

Наше івент агентство підготувало для Вас ТОП 15 завдань для тимбілдинга, але ця добірка – на наш розсуд. У нашому арсеналі більше 100 активностей і атракціонів для командоутворюючих заходів, які ми Вам надамо під запит. І так, поїхали!

Завдання для тимбілдинга:

1. Баланс борд.

Весела активність для природи, на якій потрібно учасникам утримувати баланс якомога довше на спеціальній дошці, схожій на серфінг. Рекомендуємо проводити на м’якій поверхні (газон, пісок).

 

 

 

2. Водолази.

Дуже веселе завдання, в якому учасникам потрібно пройти через лабіринт або перешкоди в ластах, але не все так просто! Додатково ми видаємо нашим «водолазам» біноклі, в які їм потрібно дивитися на видалення предметів і повірте, пройти буде дуже не легко, але з боку – це буде дуже весело!))

 

 

 

 

 

3. Фотоквест.

На локації ховаємо спеціальні «маркери» або лого компанії і командам потрібно відшукати ці мітки, сфотографувати і принести всі фото першому або завантажити фото в Інстаграмм з потрібним хештегом.

 

 

 

4. Швидкий молот.

Командам видаємо реквізит: колоди, цвяхи і молотки. Потрібно на швидкість забити всі цвяхи в колоду, щоб цвяхи були забиті повністю до капелюшка і не були зігнуті. Потрібно в цьому конкурсі бути максимально обережним, але активність проходить теж дуже весело, особливо, коли команда з дівчат виграє))

 

 

5. Командні ходулі.

Цікавий естафетний конкурс, в якому можуть брати участь до 5-ти чол. з команди. Учасникам потрібно прийти з точки А в точку Б першими, при цьому не можна ступати на землю, а то доведеться починати спочатку. Завдання на синхронність і почуття своєї команди.

 

6. Кодовий замок.

Команди отримують кодові замки і завдання на кожну цифру, які потрібно вирішити і відкрити замок першими.

 

 

 

 

7. Боротьба сумо.

Веселий забавний конкурс, в якому учасникам видаємо величезні костюми сумоїстів і спеціальні шоломи, а в цих нелегких костюмах потрібно встояти на спеціальному татамі і виштовхнути суперника за лінію або повалити, для перемоги в цьому конкурсі.

 

 

8. String art.

Стрінг арт – це техніка, в якій створюється картина на дерев’яному полотні, за допомогою цвяхів, молотків і ниток потрібних кольорів. Команди можуть зробити лого компанії або щось інше на вибір, за виділений час. Вибираємо кращу картину і нагороджуємо переможця. А всі картини залишаються на пам’ять командам.

 

 

9. Стрілецький тир.

Багато хто любить постріляти і дівчата не виняток! Є кілька варіантів для змагання: лучно-арбалетний тир, пневматичний тир і метальний тир (ножі, сокири, сюрікени). Учасникам потрібно вибити максимальну кількість очок, потрапляючи в мішені.

 

10. Бампербол.

Веселий командний футбол в надувних зорбах. Можна бігати, стрибати, падати, збивати один одного – і це все безболісно і дуже весело! А в іншому, правила, як в звичайному футболі – хто більше заб’є, той і переможе!

 

 

11. Родео на бику.

Дуже кумедна активність, в якій потрібно всидіти на бику, який намагається Вас скинути. Для дівчат є більш легкий режим. Класний атракціон як для тимбідлдингових завдань, так і для простої розваги.

 

 

 

12. Смуга перешкод.

Надувний батутними комплекс, в якому розміщено безліч м’яких перешкод, які потрібно подолати і прийти до фінішу першим. Веселий активний атракціон, ідеально підходить для командних змагань та естафет.

 

 

 

 

13. Гонки на велотренажерах.

Одна з новинок серед атракціонів для тимбілдинга – це гонки на велотренажерах. Для того, щоб Ваша машинка приїхала першою до фінішу, Вам доведеться ретельно постаратися крутити педалі свого велосипеда, який рухає машинку на спеціальному треку.

 

 

14. Конструктор електроніка.

Дуже цікава активність, в якій Вам доведеться попрацювати головою і руками, без фізичного навантаження. Команди отримують набір конструктора, який потрібно зібрати за заданою схемою на швидкість. І якщо Ви зберете все правильно, то з Вашого конструктора повинна вийти задана електроніка, наприклад – має запрацювати радіо або спалахнути лампочка.

 

 

15. Атракціон «Колода».

Цей атракціон Ви могли бачити в різних теле-шоу, де учасники проходять різні випробування… Це великий батут з виступами, на яких стоять учасники, а по колу їздить «колода», яка збиває людей, а завдання – встояти і залишитися останнім на своєму виступі . Атракціон безпечний, оскільки все м’яке.

 

Це лише невеликий перелік активностей для тімбілдінга, який ми пропонуємо. Залиште запит і отримаєте кращу пропозицію для Вашого корпоративу на природі. В нашій базі більше сотні завдань і атракціонів для тимбілдингових заходів. А також ми організовуємо круті квести в Києві – https://prime-event.com.ua/ua/services/kvest-qr-kody/