ТОП 8 артистів української естради 2019

Українські зірки естради дуже популярні як в Україні, так і за її межами, і ми пишаємося, що в нашій країні стільки крутих виконавців, яких ми можемо бачити не тільки на телебаченні або слухати по радіо, а й запросити зірку на захід. Наше агентство співпрацює з усіма артистами України і Ви можете замовити зірку естради через нас і отримати знижку на технічне забезпечення.

Щорічна музична премія YUNA в черговий раз представила кращих українських виконавців на премії YUNA-2019, дивимося переможців в наступних номінаціях:

 

MONATIK

кращий виконавець.

Артист, який просто злетів в українському шоу бізнесі, після декількох теле-проектів. Неймовірно талановитий співак, танцюрист і автор пісень, який заполонив серця багатьох слухачів, а його концерти збирають стадіони! У 2019 році взяв премію в номінації «кращий виконавець», а ще одну номінацію «кращий відеокліп», розділив з Надею Дорофеєвої, під назвою «Глибоко».

 

Джамала

найкраща виконавиця.

Всі напевно пам’ятають Євробачення 2016, на якому Джамала принесла перемогу Україні. Талановита співачка і актриса, так так, Джамала знімається і в кіно)) Має незвичайний голос, а також переможниця багатьох інших премій і звання «Народний артист України».

 

KAZKA

найкраща поп-група.

Молода група, яка заявила про себе зовсім недавно – в 2017 році, з піснею «Свята», а в 2018 році випустила свій хіт «Плакала» і в 2019 році забрала премію YUNA, як найкраща поп-група і найкраща пісня «Плакала».

 

THE HARDKISS

найкраща рок-група.

Українська рок-група, яка забирала неодноразово нагороди премії YUNA і не тільки. А в 2019 році взяла аж 3 нагороди: «найкраща рок-група», «кращий альбом «Залізна ластівка» і «краще концертне шоу». Український гурт грає в напрямках: поп-рок, синтіпоп, альтернативний рок, електронік-рок. А свої пісні пишуть виключно самі, за що їм величезний респект!

 

MARUV & Boosin

кращий дует.

Цей дует, який випустив спільну пісню в 2018 році «Drunk Groove», забрав відразу 3 премії в номінації «кращий дует», «найкраща пісня іншою мовою» і «кращий електронний хіт», а також MARUV взяла ще одну премію в номінації «відкриття року». В цілому – 4 премії, дуже не погано, вітаємо!

 

NK (Настя Каменських)

кращий естрадний хіт.

Ну хто ж не знає Настю Каменських? Настю знають всі! Вона стала справжньою зіркою в дуеті «Потап і Настя», який просто розривав український шоу-бізнес своїми хітами, ну а зараз Настя Каменських (NK) пішла в сольну кар’єру і радує своїх слухачів вже своїми хітами, пісня «Тримай» отримала нагороду в премії YUNA 2019.

 

Бумбокс

за особливі досягнення в музиці.

Українська фанк-, хіп-хоп- і рок-група, яка була заснована ще в далекому 2004 році, відома напевно всім, а хіти гурту Бумбокс звучать досі, які неможливо не підспівувати. Для нас Бумбокс – це легенда, пісні якої ми дуже любимо!

 

Alina Pash

кращий хіп-хоп-хіт.

Премія YUNA нагородила і Аліну Паш за пісню «Bitanga». Alina Pash – учасниця Х-фактора, в якому зайняла 3-е місце, а також була вокалісткою в групі «Гарячий шоколад» і бек-вокалісткою у Ірини Білик і у гурту СКАЙ.