Quiz (квіз) онлайн QR-коди — абсолютно новий формат онлайн заходів.

Нашим агентством розроблений інноваційний формат онлайн заходів — Квіз з QR-кодами. Це не стандартна онлайн вікторина, а абсолютно новий формат, про який ми розповімо докладніше.

Агентством Prime Event був розроблений квест з QR-кодами кілька років тому для нашого клієнта — IT-компанії, який ми успішно провели і після чого розробили свою лінійку квестів і квізів з QR-кодами, які успішно проводимо вже протягом декількох років.

А в 2020 році, коли прийшов карантин в івент сферу і офлайн заходи були скасовані, ми розробили формат — онлайн квіз з QR-кодами. І такий формат став дуже популярний серед компаній, які працюють на вдома і залишилися без корпоративних заходів.

Механіка проведення онлайн квіза.

Учасників гри ми збираємо в zoom, де їх чекає ведучий, якого ми транслюємо в реальному часі зі студії прямо в zoom, а також модератор гри, який супроводжує команди і допомагає, якщо буде потреба.

Після недовгого спілкування ведучого з учасниками та пояснення правил, модератор гри ділить учасників на команди і відправляє в різні кімнати зуму, щоб команди не перетиналися між собою, дискутуючи і обговорюючи завдання.

Далі всі учасники переходять за вказаним посиланням і потрапляють на нашу ігрову платформу, на яку ми транслюємо ведучого з нашої онлайн студії в прямому ефірі. Учасникам потрібно сканувати QR-коди, які будуть з’являтися на екрані біля ведучого, щоб отримати завдання, яке буде відкриватися у кожного гравця в його смартфоні.

На кожне завдання включається таймер зворотного відліку і капітану команди потрібно за відведений час вибрати один з варіантів відповідей, які будуть відображені на нашій ігровій платформі біля прямої трансляції з ведучим.

У нашій грі — 3 раунди по 10 завдань:

1-й раунд (легкий) — по 30-40 секунд на рішення завдання

2-й раунд (середній) — по 60 секунд на рішення завдання

3-й раунд (складний) — від 3 до 10 хвилин на рішення завдання

Тривалість гри — 1,5 години.

Завдяки цьому ми можемо робити: організація онлайн трансляції, професійний ведучий, онлайн тімбілдінг.

Чим наш онлайн Квіз відрізняється від інших:

1. Ексклюзивні завдання, розроблені нашими авторами, що дозволяє максимально зануритися в гру. Наші завдання не можна «загуглити» і «зашазамити», що дозволяє виявити здібності гравців і комунікацію в своїй команді. А в складному раунді на завдання виділяється достатньо часу, що дає можливість гравцям поспілкуватися і спільно вирішувати завдання.

У класичних квізх — 90% питань взяті з інтернету, які легко загуглити, а часу на завдання дається дуже мало, щоб гравці не встигли знайти відповіді в інтернеті, що не дає можливості спілкуванню та комунікації серед учасників.

2. Власна платформа — ми проводимо гру на своїй платформі, що дозволяє кастомизувати гру під формат заходу і інші завдання.

3. Створення ексклюзивних завдань — ми можемо розробити індивідуальні завдання під компанію або формат заходу, а в разі потреби можемо повністю розробити всю гру під поставлені завдання або концепцію заходу.

4. Великий асортимент завдань — в нашому форматі онлайн квіза не тільки текстові завдання або фото-завдання (як пропонують більшість компаній), а й багатоходові завдання, які набагато цікавіше розгадувати компанією.

5. Ексклюзив та інновації — ми проаналізували ринок пропонованих послуг з онлайн квізів і не знайшли нічого схожого. Так що якщо Ви хочете, щоб у Вас було не так як у всіх, то не пропустіть нагоду замовити нашу гру!

Додаткові послуги для онлайн заходів:

1. Онлайн майстер-класи — можна додати в програму квіза – онлайн майстер-класи, з адресною доставкою боксів з усім необхідним інвентарем, кожному з учасників додому або на відділення НП.

2. Алко-бокс — подарунковий набір з алкоголем для учасників з коктейльної картою, по якій можна буде приготувати в домашніх умовах кілька різновидів коктейлів.

3. QR-бокс — ексклюзивний подарунковий бокс, в якому буде подарунковий набір (алкоголь, новорічний подарунок, міні-закуски) і найголовніше — QR-код, який призведе учасників на унікальне відеопривітання або квестове завдання.

4. Шоу програма — пропонуємо розбавити інтелектуальну гру виступом когось з артистів — понад 300 варіантів.

5. Стендап шоу — блок гумору в прямому ефірі — це дуже круте доповнення до онлайн заходу. Можливий індивідуальний сценарій стендапа про компанію.

6. Шаржист — підключається в ZOOM і малює шаржі на учасників, після чого шаржі можна відправити фізично або в електронному вигляді.

7. Привітання від зірок естради — можливо як живе привітання в студії з прямою трансляцією, так і запис привітання від улюбленої зірки, яку ми обов’язково включимо на нашому онлайн заході, з ексклюзивним привітанням саме для Вашої компанії.

8. Відео — ми зробимо запис з онлайн заходу і змонтуємо ролик.

Це далеко не всі наші можливості і доповнення до нашого формату онлайн квіза. Ми можемо реалізувати і інші поставлені завдачі. Так само ми не обмежуємо Вас тільки однією грою, наш ведучий може провести додатково якісь онлайн інтерактиви, а відео-режисер запустить необхідний контент, і це все буде без додаткових оплат, Ви платите тільки за гру!

Якщо Ви вирішили організувати онлайн захід, то залиште заявку або зв’яжіться з нами, і ми Вам вишлемо детальну презентацію з цінами, описом і відео нашого інноваційного формату онлайн квіза з QR-кодами.