Свято без ведучого — можливе чи ні?

Дуже складно уявити святкування без ведучого, але є такі формати заходів, на яких дійсно можна обійтися і без ведучого. Але потрібно розуміти, що не всі заходи можливі без ведучого, навіть якщо Ви вважаєте, що він Вам не потрібен.

Які заходи можливі без ведучого?

Якщо у Вас невеликий захід, до 20 гостей, і всі один одного дуже добре знають, то найімовірніше, що такий формат заходу може пройти і без ведучого. В такому випадку у вас буде камерна атмосфера свята і багато спілкування. Але якщо плануєте гарненько повеселитися, взяти участь в конкурсах, запросити виступи артистів або шоу програму, то без ведучого точно не обійтися!

Бувають заходи в форматі «фуршет» і як правило такі заходи тривають не довго (2-3 години). Так ось на такому заході теж можна обійтися і без ведучого, якщо не потрібно щось або когось оголошувати, а гостям потрібен час познайомитися і поспілкуватися…

Концертний формат заходу — бувають такі заходи, на яких не передбачена конкурсна програма, а лише виступи артистів в режимі нон-стоп і банкет. В даному випадку, роль ведучого, полягає тільки в тому, щоб вчасно оголосити артистів. З таким завданням може впоратися, наприклад — ді-джей або координатор заходу з закадровою озвучкою.

Приклад нашого заходу, на якому була насичена шоу програма, але ведучого категорично не захотіли брати. Так от нашому координатору довелося оголошувати виступаючих, і нічого страшного в цьому немає))

Бувають випадки, коли замовляють ведучого на захід, але при цьому говорять, що ді-джей нам не потрібен, ми танцювати не будемо… Так ось вам ді-джей можливо і не потрібен, але він потрібен ведучому заходу!

Якщо захід можливий і без ведучого, то без ді-джея і музичного оформлення — навряд чи. Так що ми настійно рекомендуємо не відмовлятися від музичного супроводу вашого свята з ді-джеєм і музичним обладнанням.

Ще один приклад з нашого недавнього заходу — невеликий корпоратив на 15 гостей, але замовники не хотіли брати ведучого, не розуміючи навіщо він потрібен… А планований формат свята не передбачав його проведення без професійного супроводу ведучим.

За підсумками тривалих переговорів і переконань з нашого боку, що ведучий все ж потрібен, клієнт залишився задоволений проведеним заходом і повністю з нами був згоден, що без ведучого ми б не змогли створити таке свято, яке тривало 6 годин. А відео можна подивитися з цього івенту за посиланням – https://prime-event.com.ua/ua/portfolio/korporativ-na-kryshe/

На даному корпоративі було проведено ведучим більше десятка конкурсів і інтерактивів. І складно уявити захід тривалістю в 6 годин, без супроводу ведучого і інтерактивів для гостей.

Ми звичайно ж рекомендуємо організовувати свята з ведучими, щоб було максимально весело і святково. А познайомитися з нашими ведучими, яких ми рекомендуємо для заходів, можна за посиланням – https://prime-event.com.ua/ua/service/vedushhie/

Ваші друзі, Prime Event.