Організувати захід самостійно або звернутися в івент агентство?

У Вас намічається важлива подія, і Ви думаєте звернутися до послуг івент-агентства або організувати захід самостійно … Навіщо ж потрібно івент-агентство і чому організацію заходу краще довірити професіоналам?

Давайте розглянемо деякі ситуації, які можуть виникнути при організації заходу самостійно:

Досвід

Один з найважливіших моментів при організації заходів! Брак досвіду може призвести до таких наслідків:

 

  • При виборі локації можна не врахувати деякі характеристики, які можуть перешкодити виступити артисту (висота стель, маленький простір, наявність гримерок і т.п.).
  • Правильно розрахувати потужність звуку – якщо захід понад 100 осіб або він проходить на відкритій місцевості – то, наприклад, 1 кВт звуку буде недостатньо.
  • Захід open air (на відкритій місцевості) – потрібно врахувати ряд факторів: чи є підключення електрики, якщо немає – потрібен генератор струму; чи передбачені на випадок негоди навіси; наявність санвузлів і гримувальних кімнат і т.п.
  • Економимо Ваш час і нерви – навіть якщо Ви замовили усі послуги самостійно, цього недостатньо, щоб всі приїхали на захід і відпрацювали! Вам доведеться комунікувати з усіма на етапі підготовки, правильно розподілити виступи по таймінгу, розрахувати правильний час приїзду на локацію (враховуючи всі нюанси артистів і підрядників), організувати гримерні кімнати і наявність побут. і тех. райдерів артистів, а також на самому заході, необхідно контролювати протягом усього святкування, приїзди і виходи згідно таймінгу артистів та інших підрядників, відповідно часу на відпочинок у Вас не буде ((

 

Підрядники та артисти

Якщо Ви замовляєте послуги самостійно (ведучий, фото/відео, декор, артисти, локаця, тощо), то Ви ризикуєте потрапити на несумлінного і неякісного підрядника, який може зіпсувати Ваш захід або не приїхати на нього взагалі!

У разі замовлення послуг через івент-агентство – Ви уникнете цих нюансів, оскільки ми пропонуємо тільки з перевіреними підрядниками, а навіть в разі виникнення форс-мажорних ситуацій (хтось захворів…) – ми в найкоротші терміни знайдемо рівноцінну заміну!

 

Документальне оформлення

Івент-агентство несе юридичну відповідальність за Ваш захід, укладаючи договір з Вами. Замовляючи послуги напряму, в 80% випадках артисти Вам не нададуть юридичних документів, що може вплинути на якість або невиконання наданих послуг.

 

І це лише декілька прикладів того, що можна не врахувати при організації заходу, а таких моментів більше сотні! Наш досвід дозволяє уникнути цих форс-мажорних ситуацій!

 

Чому варто довірити організацію Вашого заходу нам?

 

  • Досвід в організації заходів – з 2008 року.
  • Постійні акції та знижки.
  • Найбільша база перевірених артистів, ведучих і підрядників.
  • Документальне оформлення та юридична відповідальність за наші заходи.
  • Працюємо з різними бюджетами, як від 10 000 грн., так і від 1000 000 грн.

Залишилися питання? Телефонуйте – ми з радістю допоможемо розібратися у всіх тонкощах при організації заходу. Prime Event подбає про те, щоб Ваш захід запам’ятався тільки позитивними і яскравими емоціями!