Організація Новорічного корпоративу 2020. Готуємося заздалегідь, щоб не було пізно!

Кінець літа і початок осені – це період, коли ми рекомендуємо починати підготовку до заходу. Адже організація новорічного корпоративу вимагає достатньої кількості часу на якісну підготовку, і ті компанії, які звертаються в івент агентство завчасно – мають багато плюсів, про які ми розповімо.

Локація для Новорічного корпоративу.

Локація – це одна з основних опцій, яку потрібно бронювати заздалегідь! Особливо, якщо Ви вибрали одну з популярних дат в грудні для святкування – це п’ятниці і суботи! Звернувшись в останній момент – Ви ризикуєте залишитися без відповідної локації і доведеться вибирати з того, що залишилося!

А якщо у вашій компанії багато співробітників (300+ наприклад) і більше, то підібрати підходящу і вільну локацію стає ще складніше, оскільки компаній, які святкують новорічні заходи на велику кількість гостей – більше, ніж відповідних локацій в Києві.

Ведучий на корпоратив.

Це друга за важливістю опція після локації, без якої не можливо організувати корпоратив. Хоч ведучих в Києві – дуже багато, але вони розлітаються як гарячі пиріжки на новорічні заходи))) І Ви також ризикуєте стати перед вибором – «кращих з гірших».

Маленький секретик – якщо Ви будете бронювати ведучого завчасно (мінімум за 3 місяці до заходу), то можливо ціна на його послуги буде нижче, ніж в пік запитів, коли багато дзвінків на популярні дати, то ціна вже може бути вище.

Зірка естради на корпоратив.

Схожа ситуація як і з ведучими – краще бронювати заздалегідь! Але із зіркою трохи складніше – якщо Ви захотіли запросити на своє свято конкретного артиста, а він вже буде зайнятий, то такого ж артиста вже не буде і доведеться вибирати когось іншого.

Також при роботі з артистами естради – є багато нюансів, які краще готувати заздалегідь, а це: побутовий райдер, технічний райдер, гримерки і т.п. Подивитися наших артистів, з якими ми працюємо можна – ТУТ.

Виробничі процеси.

Часто на корпоративні заходи потрібно щось виготовити: сувенірна продукція, подарунки для гостей, фотозони, запрошення, відеоконтент, інше… Звичайно ж це все потрібно готувати заздалегідь, погоджувати макети і щоб виробник ще встиг все виготовити, з огляду на високий сезон.

Концепція свята.

Це теж дуже важливий момент, який вимагає тривалої і ретельної розробки і реалізації. Якщо Ви плануєте організувати не стандартний Новорічний корпоратив, а щось ексклюзивне, то на розробку ідеї та її реалізацію – потрібно достатньо часу.

Рекомендації від агентства Prime Event:

– Звертайтеся в івент агентство завчасно (рекомендуємо від 3 місяців).

– Вибирайте дату для Новорічного корпоративу не найбільш популярну (найпопулярніші – це Пт. та Сб.). На інші дні тижня (Нд.-Чт.) – Ви зможете отримати знижку і у Вас буде на багато більше вибір по локаціях, артистам і ведучим.

– А можна відсвяткувати Новорічний корпоратив в січні – так багато компаній вже роблять і це величезний плюс – оскільки високий сезон – це грудень місяць, а в січні йде спад і Ви зможете отримати хороші привілеї і знижки, яких в грудні не буде!

І найголовніше – працюйте з професіоналами! Агентство Prime Event організовує корпоративні заходи з 2008 року і нашим агентством було організовано більше 1850 успішних заходів.