Організація Дня народження. Як зробити незабутнє свято?

Організація Дня народження в Києві – може бути не просто звичайною вечорницею в закладі, а незвичайною і незабутньою урочистою подією, яку гості будуть згадувати з захопленням ще дуже довго. Давайте перетворимо Ваше свято в крутий емоційний івент!

Як організувати незвичайний День народження:

Для початку потрібно визначитися з тематикою – якщо Ви готові перевтілитися в якийсь цікавий образ, а Ваші гості готові підтримати цю ідею, то ми рекомендуємо зробити концептуальний День народження.

Для іменинників, які святкують влітку – хороший варіант відсвяткувати на природі, а за тематику можна взяти: пляжну вечірку, гавайську тему, White Party біля басейну або морську тематику. А подивитися всі варіанти тематичних вечірок для Дня народження Ви можете – ТУТ.

Якщо у Вас святкування в холодну пору року, то можна організувати День народження на якійсь незвичайній локації: Loft, арт-простір, дах і т.п. А також можна взяти одну з концепцій за основу заходу і підібрати локацію яка підходить за стилістикою.

Подаруночки для гостей.

Подбайте і про своїх гостей, яким буде дуже приємно отримати пам’ятні подаруночки від іменинника. Це можуть бути міні-десертики, брендовані подаруночки, призи за участь в конкурсній програмі.

Або можна замовити послугу – миттєвий друк фотографій або фотомагнітів відразу на заході. І гостям буде дуже приємно отримати відразу на заході фото або фотомагніт. А на фото можна нанести, наприклад – дату заходу.

А ще дуже крута альтернатива миттєвому друку фотографій – це шаржі. На свято запрошується шаржист, який малює шаржі гостей і дарує їх на пам’ять. Виходять дуже круті і веселі (необразливі) карикатури.

Розваги на День народження.

Щоб День народження був дійсно цікавим і не нудним, то ми рекомендуємо запросити професійного ведучого, який буде проводити інтерактиви з гостями, надавати тости, роздавати призи за конкурсну програму і просто веселити і створювати святкову атмосферу.

А якщо бюджет дозволяє, то можна взяти і шоу-програму. Шоу номери на День народження – це хороший спосіб урізноманітнити святкування і подарувати додаткові емоції своїм гостям, а також програмою ми трохи розбавимо ведучого, щоб його не було забагато))

Ще є безліч цікавих розваг для гостей, це: інтерактивні фотозони, ігрові атракціони (віртуальна реальність, кінект, настільні ігри), майстер-класи та безліч цікавих розваг для Ваших гостей.

Звертаючись в святкове агентство Prime Event, Ви отримуєте тільки першокласні послуги, цікаві сценарії Дня народження, а також безкоштовний підбір локації і безліч інших сюрпризів і бонусів.