Нова унікальна локація в центрі столиці. Огляд і можливості локації.

У Києві відкрилася унікальна локація в стилі «Steampunk» з віртуальною реальністю і крутими арт-об’єктами, які можна використовувати як фотозони. Дана локація не має аналогів в Україні, за своїм концептом і можливостями. А тепер детальніше…

Локація в стилі «стімпанк».

Для початку – це унікальна локація в стилі «стімпанк», яка повністю стилізована під цей стиль і епоху даного часу – машинна інженерія, парові двигуни, незвичайні винаходи, антураж.

Дана локація ідеальне місце для тематичної вечірки в стилі «Steampunk». Крім тематичного антуражу і атмосфери, яка присутня на даній локації, є ще унікальні розмальовані стіни в даному концепті, що можна використовувати як круті фотозони.

Локація з віртуальною реальністю.

Дана локація об’єднала в собі 2 доби: період парових двигунів і сучасний світ з віртуальною реальністю, що є ще однією родзинкою даної локації. А формат віртуальної реальності даної локації – не має аналогів в нашій країні, а можливо і в світі, оскільки розробка програмного забезпечення для віртуальної гри – це заслуга наших українських розробників.

Формат віртуальної гри перевірить вас на хоробрість і швидкість, в якій ви зможете позмагатися з колегами або друзями, влаштувавши турнір між собою. Вам потрібно буде вийти на металеву балку, яка звисає з хмарочоса над прірвою і за допомогою пістолета збивати літаючі квадрокоптери, заробляючи очки. Але складність в тому, що ви стоїте над прірвою на вузькій балці, яка ще й хитається…

Це дуже крутий формат віртуальної гри, особливо для тих, хто любить адреналін, адже він підніметься по максимуму)) А кожен учасник, який зіграв у віртуальну гру – отримає відеозапис своєї гри.

Директор агентства Prime Event – Дмитро Слащов, випробував на собі цей формат і розповів, що це нереально круто і страшно, але подолавши всі страхи над висотою, зміг заробити 22 000 очок, що є вже призовими і виграв у подарунок – окуляри))

Можливості та ціни локації:

– Для комфортного заходу ми рекомендуємо кількість учасників 20-30 чол. Але можливо організувати захід і до 50-ти гостей.

– Орієнтовна вартість для закриття всієї локації – 15 000 грн. (до 20 чол. за 3 години). Інша кількість учасників і інший час – прораховується індивідуально!

– Кожен учасник отримує безкоштовно коктейль в стилі «стімпанк».

– Ведуча від локації, яка проведе гостей в світ «стімпанк».

Додатково:

– Кейтеринг – від 1000 грн./1 ​​чол.

– Професійний ведучий – від 10 000 грн.

– Ді-джей з апаратурою – від 5000 грн.

– Фотограф – від 800 грн./1 ​​година (мінімум 3 години).

– Торт в стилі «стімпанк» – від 450 грн./1 ​​кг.

– Квест в стилі «стімпанк» – від 3500 грн.

Event Агентство Prime Event працює тільки з кращими локаціями і рекомендує для проведення заходів!

Давайте організуємо незабутню стімпанк-вечірку на кращій тематичній локації в даній концепції.