Мозкобійня — ідеальне рішення для заходів online.

Що таке « Мозкобійня» — це відома масштабна гра, в якій команди змагаються між собою, відповідаючи на різні питання, іншими словами — це «Квіз» або «Паб Квіз». Якщо раніше цей формат був популярний в закладах, то зараз формат «онлайн Квіза» — набирає популярності в режимі онлайн.

Як проходить Мозкобійня онлайн:

Капітани реєструються на спеціальній ігровій платформі і придумують назву своєї команди, після чого відправляють посилання на гру учасникам своєї команди. Команди спілкуються і перемовляються зручним способом — месенджери, онлайн чати (типу ZOOM, Skype) і т.п.

Саму ж гру проводить професійний ведучий, якого всі учасники будуть бачити на спеціальній ігровій платформі і там же будуть раунди з питаннями, на які потрібно буде відповідати. Іншими словами — це організація онлайн трансляції, яка дозволяє бачити ведучого в режимі реального часу.

На стандартну гру йде 5 раундів, в кожному раунді по 7 питань на різну тематику і така гра триває за часом — 1,5 години. Але є можливість створити гру під запит: інша кількість раундів/завдань, а також прописати індивідуальний раунд із завданнями під компанію або тематику заходу.

У грі буде 2 паузи по 10 хвилин, щоб була можливість відволіктися ненадовго по своїх потребах або поспілкуватися зі своєю командою і можливо поміняти тактику гри. В кінці гри йде підрахунок балів і оголошення результатів.

Є ще додаткові опції, які можна додати в даний формат онлайн ігри, наприклад: виступ артистів, майстер-класи, шоу-програма, і все це в режимі онлайн. Також є можливість забрендувати ігрову платформу і додати логотип компанії.

Онлайн Мозкобійня — це ідеальний формат для корпоративу онлайн, який актуальний як ніколи і з кожним днем ​​набирає популярності серед компаній, які хочуть організувати корпоратив в режимі онлайн.

Наше event агентство не обмежується одним форматом заходів онлайн, а постійно допрацьовує, адаптує і шукає нові рішення для online івентів, щоб був максимально великий вибір для наших клієнтів.

Так що, якщо Вас цікавить організація онлайн корпоративу, то зверніться до фахівців Prime Event, які запропонують Вам максимально підходящі варіанти під Ваш захід або розроблять індивідуальну онлайн програму під Вас.

На даний момент в нашому арсеналі більше десятка різних форматів для заходів онлайн, і наш список постійно росте і оновлюється. Нам є, що Вам показати! І давайте не скасовувати заходи, яких всім так не вистачає.