Кращі івент агентства Києва. І як обрати своє івент агентство?

На сьогоднішній день всі вміють користуватися інтернетом і гугл-пошуком)) Але як же вибрати краще івент-агентство саме для свого заходу, коли агентств величезна кількість в інтернет-просторах? Ми допоможемо Вам розібратися в цьому питанні і описати найважливіші критерії для вибору івент агентства.

Для початку ми хочемо процитувати Білла Гейтса – «ЯКЩО ВАШОГО БІЗНЕСУ НЕМАЄ В ІНТЕРНЕТІ, ОТЖЕ, ВАС НЕМАЄ В ​​БІЗНЕСІ». На нашу думку – це дуже сильне висловлювання і дійсно має велике значення при пошуку івент-агентства через інтернет, адже як же його можна знайти, якщо його немає в інтернеті? Якщо ми не говоримо про рекомендації конкретного івент агентства, яке вже перевірено кимось із колег або друзів.

А тепер ми розберемо найважливіші критерії при виборі івент агентства Києва:

1. Досвід

Це напевно один з найважливіших факторів при виборі івент-агентства, оскільки досвід дозволить уникнути множинних форс-мажорних ситуацій, які виникають при організації заходів.

На сьогоднішній день постійно відкриваються нові івент-агентства, які не мають досвіду в організації великих і складних івентів або з’являються самостійні «організатори», які працювали в івент-агентствах і вирішили піти в «вільне плавання», а також є «непрофільні агентства», які, наприклад, займалися організацією дитячих свят і тут раптом вирішили організовувати корпоративні заходи, при цьому не маючи досвіду і розуміння, що і як робити. Так що до вибору івент агентства потрібно підходити дуже скрупульозно!

Досвід агентства Prime Event – більше 12 років. Ми організовуємо заходи в Києві і по всій Україні з 2008 року

 

2. Профільність

Багато, можливо, навіть не звернуть увагу на те вузьке спрямування, яким займається агентство, адже це дуже важливо! Ви ж не підете лікувати зуби до педіатра?)) – це порівняння звичайно «гіпербола», але все ж потрібно звертати увагу і на спеціалізацію івент агентства при виборі.

Є агентства, які займаються тільки конференціями, є весільні агенції, є BTL і PR-агентства, рекламні агенції, агенції B2B сегмента, які не візьмуться за івент з бюджетом менше 10 000 доларів та інші … Ви не можете не погодитися з тим, що весільне агентство не організує гідно конференцію на 2000 чол. або агентство з організації дитячих свят зможе організувати крутий тимбілдинг для ТОП менеджерів, ну і так далі …

Організація корпоративних заходів в Києві, event-маркетинг, організація тимбілдингу і квестів – це основні напрямки агентства Prime Event, але у нас також є напрямки по організації конференцій і приватних заходів.

 

3. Вартість

Дуже важлива складова будь-якого заходу, яка також грає дуже важливу роль при виборі івент агентства. Дуже важливо розуміти, що загальна цифра за організацію вашого івенту може відрізнятися у агентств, але це не говорить про те, що одні й ті ж послуги у когось дешевше, а у когось дорожче, просто послуги запропоновані різними агенціями – теж будуть відрізнятися, як якістю, так і ціною.

Ми також рекомендуємо просити максимально деталізований кошторис у агенств, щоб Ви могли порівняти вартість окремих послуг і можливо замінити або викреслити менш важливі позиції з кошторису, щоб оптимізувати загальний бюджет.

На жаль трапляються і недобросовісні агентства, які крім агентської комісії, примудряються ще додатково «накрутити» на послугах або додати до кошторису «непотрібні» позиції, які там взагалі не потрібні.

Стандарти по ціноутворенню у івент-агентств – кожна агенція має «вартість своїх послуг», яка обчислюється в процентному співвідношенні до вартості послуг, що надаються. Стандартно – це 10% від бюджету заходу, але є агентства, які беруть 15% і навіть іноді 20%.

Комісія агентства Prime Event

Наші послуги становлять – від 10% до 5% від суми бюджету за надані послуги нашим агентством (чим більший бюджет – тим менший відсоток за наші послуги).

Наше агентство працює прозоро (без накрутки на послуги), що Ви завжди можете перевірити, зв’язавшись з артистом, ведучим або підрядником безпосередньо (за потребою ми надамо прямі контакти), хоча на сьогоднішній день немає ніяких труднощів знайти будь-якого артиста/ведучого самостійно в інтернеті і перевірити скільки він коштує!

І ще дуже важливий момент – ми не беремо комісію агентства за локацію або кейтеринг, відповідно – підбираємо локацію ми або Ви шукайте самостійно, ціна для Вас буде однакова!

 

4. Сайт

Як ми вже цитували вище Білла Гейтса, то ми хочемо ще раз звернути Вашу увагу і підкреслити кілька важливих моментів, на які варто звернути увагу при пошуку агентства в інтернеті – ну звичайно ж у агентства повинен бути сайт з максимально докладною інформацією про агентство, щоб Ви змогли подивитися наскільки це івент-агентство підходить по Вашим критеріям і своєї профільності для подальшої співпраці.

Зверніть увагу на досвід роботи івент-агентства і портфоліо, а також почитайте відгуки і подивіться з якими клієнтами івент-агентство співпрацювало. Для початку Вам цієї інформації буде достатньо, щоб Ви змогли перейти до наступного етапу (дзвінок, зустріч, запит на прорахунок заходу).

І тут теж зустрічаються агентства, які можуть трохи прикрасити інформацію про себе, щоб здаватися більш досвідченими на івент-ринку, але їх легко перевірити – наприклад на сайті агентства вказано досвід 5 років і при цьому вони пишуть, що організували 3560 заходів, а це – 712 заходів на рік і майже кожен день вони повинні були організовувати по 2 заходи, ну тут Ви нас зрозуміли, так?))

Або хтось пише, що наш досвід більше 10-ти років, а в портфоліо максимум 5 звітів з заходів і то – якісь незрозумілі фотографії, за якими взагалі не можна зрозуміти, що це агенство організовувало.

Ну і ще один момент, який зустрічається і повинен Вас насторожити – сайт начебто є, написано начебто все красиво, навіть в портфоліо можна знайти щось цікаве, але у агентства немає адреси, куди можна до них приїхати, зазначений тільки один мобільний номер телефону і немає юридичної реєстрації, яку теж можна перевірити про існування даного агентства.

Ну а тепер трохи про нас:

Агентство Prime Event працює з 2008 року, нашим агентством організовано більше 1850 заходів (це звичайно не точна цифра, але максимально наближена до правди), а звіти з наших заходів можете подивитися – ТУТ.

Сподіваємося, що ми хоч трошки допомогли Вам розібратися за якими критеріями потрібно вибирати івент агентство і на що варто звернути увагу!?

А якщо Ви ще в пошуку івент агентства, то ми з радістю станемо Вашим партнером!