Квест на карантині. Як організувати і де провести?

Наш формат квестів з QR-кодами – це інноваційний формат квесту, який не вимагає ніякого реквізиту, крім смартфона учасника. Все відбувається віртуально в телефоні, не потрібно руками чіпати нічого! Скануючи QR-код на відстані – Ви отримуєте завдання в смартфоні, яке потрібно вирішити. Це ідеальний формат заходу в період карантину, з дотриманням всіх норм.

Як проходить квест в період карантину.

Наші квести без використання реквізиту, тільки Ваш смартфон. Ми робимо невеликі команди по 3-4 особи, що не заборонено в період карантину! А можна організувати гру, де кожен буде сам за себе. Детальніше про квест можна переглянути за посиланням – https://prime-event.com.ua/ua/services/kvest-qr-kody/

Учасники сканують QR-код карту, на якій будуть маркери, які вказують на заховані QR-коди, які потрібно відшукати і відсканувати своїм смартфоном для отримання завдань. При скануванні кожного QR-коду – в телефоні буде відкриватися завдання, яке потрібно вирішити і вибрати правильну відповідь у віртуальному ігровому бланку (все відбувається в телефоні – ніякої поліграфії)!

Коли всі учасники знайдуть всі QR-коди і вирішать всі завдання – організатори квесту отримують всі відповіді в віртуальному вигляді в зведеній таблиці з усіма результатами. На фініші визначаємо команду переможця і нагороджуємо пам’ятними призами.

Квести, які можемо запропонувати:

  • Автоквест.
  • Велоквест.
  • Пішохідний квест.
  • Екскурсійний квест.

Будь-який з запропонованих квестів можна організувати в будь-якій парковій зоні Києва – ідеально підходить для велоквестів.

У будь-якому районі Києва та області – для автоквестів.

Або в будь-якому районі Києва – для пішохідного або екскурсійного квесту.

Агентство Prime Event за безпечні заходи і ми організуємо максимально безпечний квест для Вашої компанії, з дотриманням всіх норм карантину.