Інноваційні квести. Новинка від Prime Event.

Нашим агентством розроблений інноваційний квест з QR-кодами, який ми успішно проводимо і постійно вдосконалюємо, придумуючи нові завдання і інноваційні фішки для проходження квесту.

Для нашого квесту потрібен тільки смартфон і мобільний інтернет, більше нічого! Ніяких складних реквізитів, бланків, іншої атрибутики. Весь квест у вас в смартфоні. Детальніше про квест, варіанти ігор, ціни, можна подивитися – ТУТ.

Чим відрізняється наш квест від інших квестів?

Наш квест ми легко можемо адаптувати під будь-яку локацію, будь це: офіс, приватний будинок, ресторан, відкрита територія, заміська локація і т.п. А також ми створюємо індивідуальні завдання під будь-яку тематику або поставлені завдання.

Оскільки технологічний світ не стоїть на місці, а постійно прогресує, то і споживачеві хочеться нових технологій і інновацій, які ми пропонуємо в наших квестах.

І звичайно ж ціна – від 120 грн./1 учасник.

Квести, які ми пропонуємо:

– Квест на машинах.

– Квест на велосипедах.

– Квест по місту.

– Тематичний квест.

– Квест-екскурсія.

Також ми розробляємо індивідуальні квести під концепцію заходу або під сферу діяльності компанії. А ще можемо розробити індивідуальний квест-екскурсію, де б Ви хотіли побувати і яку тему зачепити.

Як проходить квест:

Для початку ми створюємо онлайн-карту, яку всі учасники отримують на старті квесту і на цій карті буде видно маркери на яких заховані QR-коди. Командам необхідно відшукати всі QR-коди і відсканувати їх для отримання завдань, які необхідно вирішити.

Завдання з’являються в смартфоні після сканування QR-кодів, а відповіді на завдання необхідно вписати в спеціальний віртуальний бланк команди, який буде у кожної команди свій. Ми автоматично отримаємо всі результати по всім командам і підведемо підсумки, нагородивши команди-переможців.

Є два формати завдань за складністю:

– З варіантами відповідей, де потрібно вибрати правильну відповідь – це більш легкий.

– І без варіантів відповідей, де потрібно самому вписати правильну відповідь – більш складний формат.

Або можемо розробити індивідуальні завдання під Вас.

Наш формат квестів підходить для будь-якої кількості учасників і для будь-якого віку, хто вже вміє користуватися смартфоном))

За необхідності ми можемо додати «живі завдання», в яких задіяні актори або учасники, яким потрібно виконати поставлене завдання, наприклад – знайти рожевого слона і зробити з ним селфі, а фото розмітити в Інстраграм з заданим хештегом або відправити адміністратору гри в Вайбер для отримання балів.

Наші квести – це хороший формат розваги як у вільному режимі, так і хороший інструмент для командообразующих заходів. Якщо Вам потрібно організувати Тимбілдинг, то наші квести ідеально підійдуть для такого формату.

Під запит ми надамо Вам приклади завдань і як це буде виглядати в Вашому смартфоні.