Готуй Новорічний корпоратив влітку!

Всі знають приказку про «сані влітку», і цей меседж ми хочемо донести всім, хто організовує новорічні заходи. Навіщо готуватися до Новорічного корпоративу влітку? Ми розповімо про плюси, які допоможуть Вам не тільки заощадити гроші, а й реалізувати самі незвичайні ідеї Вашого заходу.

Економія бюджету.

При підготовці до новорічного заходу влітку, Ви можете значно заощадити бюджет, оскільки у Вас буде вибір з усіх послуг (локація, ведучий, шоу та інші складові заходу), чого не буде вже взимку, оскільки більшість послуг і локацій будуть вже заброньовані і Вам доведеться вибирати з того, що залишилося, а це як правило – або не дуже якісні послуги, або дорогі.

Також при ранньому бронюванні можуть діяти спеціальні умови і знижки, як від локацій, так і від артистів і підрядників. Івент агентство теж зможе запропонувати цікаві умови при ранньому бронюванні заходу.

 

Концепція і креатив.

Дуже важливий момент – це підготовка до заходу і його реалізація. Якщо Ви плануєте незвичайний захід, хочете, щоб для Вашої компанії розробили індивідуальну концепцію і реалізували Ваші ідеї, то для втілення цього всього потрібно достатньо часу!

Якщо Ви звернетеся в event-агентство влітку, для організації Новорічного корпоративу, то часу буде достатньо на реалізацію навіть самих незвичайних ідей. А якщо Ви звертаєтеся в агентство пізньої осені або взимку, то швидше за все, що Ви отримаєте пропозицію вже готову або трохи видозмінену і адаптовану під Ваш запит, але ця пропозиція не буде ексклюзивною, оскільки всі агентства будуть повністю завантажені новорічними заходами і, на жаль, часу не буде на створення індивідуальної пропозиції!

 

Краще з гіршого.

І ще один дуже важливий момент – це послуги, які Ви замовляєте. Ви напевно стикалися з ситуаціями, коли Ви підбираєте локацію або ведучого заходу, а вони вже зайняті, і Вам доводиться вибирати з того, що залишилося…

Ми не стверджуємо, що Ви не зможете знайти підходящі послуги та локацію при пізньому замовленні, напевно Вам може пощастити і Ви знайдете, що Вам потрібно, відповідне за ціною і якістю, але це везіння дуже сильно зменшується, якщо у Вас популярні дати в грудні для Вашого заходу.

 

 

Ну і погодьтеся, що вибрати з 90% вільних послуг і локацій, набагато легше, при ранньому бронюванні заходу, ніж при пізньому бронюванні з 10% вільних послуг.

Організація новорічного корпоративу – це як «сані влітку», ми рекомендуємо планувати заздалегідь і скористатися перерахованими вище привілеями!