День народження – тільки раз на рік! Створюємо незабутнє свято!

У Вас наближається День народження або Ювілей, а Ви ще не визначилися з концепцією, локацією, ведучим і не знаєте як зробити цей день незабутнім і неповторним? Агентство Prime Event – створить кращу подію і поділиться креативними ідеями в цій статті.

Концепція Дня народження.

Для початку потрібно визначитися з концепцією заходу, від цього буде залежати подальший вибір послуг: тематична локація, відповідний ведучий, шоу-програма в концепції свята, тематичний торт, сценарій, конкурси тощо

Насправді – День народження, це вже посвоєму концепція свята, яку можна обіграти без прив’язки до тематики і без вимушеного дрес-коду для гостей. Але якщо Ви все ж плануєте зробити по-справжньому креативне свято, то ми рекомендуємо вибрати відповідну концепцію для святкування. Ви можете подивитися варіанти концепцій для тематичних заходів – ТУТ. Або можемо розробити індивідуальний концепт під Вас.

Ну ось – з концепцією визначилися, тепер потрібна відповідна локація і наповнення свята. Насправді – Вам не потрібно, щось шукати, кудись дзвонити, їздити дивитися… Наше агентство повністю подбає про все. Вам потрібно тільки позначити свої побажання і приблизний бюджет, все інше ми беремо на себе. Адже ми знаємо практично всі локації Києва та області, а також кращих ведучих і артистів, яких запропонуємо під захід.

Коли ми знаємо дату заходу, концепцію свята і локацію – ми можемо готувати тематичні запрошення, в яких буде інформація для гостей: дата заходу, місце проведення, дрес-код, інша інформація. Запрошення можна зробити в друкованому вигляді або в електронному, а можна взагалі записати незвичайне відео-запрошення від іменинника.

Запрошення, здавалося б, не дуже актуальні, та й навіщо вони потрібні? Створив групу в вайбері, відправив туди інфу і все… Але ми все-таки рекомендуємо зробити незвичайні запрошення з якоюсь фішечкою та інтригою, це допоможе створити у гостей ефект очікування свята і підготуватися до нього ще краще.

Запрошення рекомендуємо відправляти гостям приблизно за тиждень до свята. Якщо відправити за місяць, то інтерес і інтрига до свята пройдуть десь через тиждень… А для більшого ефекту, можна запрошення доставити індивідуально гостям, але не просто кур’єром, а тематичним персонажем, відповідно до обраної концепції.

 

Сценарій Дня народження.

Тут теж потрібен індивідуальний підхід. Ми, наприклад, не любимо стандартні шаблонні заходи і сценарії. Адже кожен іменинник і його гості – це індивідуальні особистості зі своїми інтересами, хобі, роботою, статусом і т.п. І до кожного свята повинен бути індивідуальний підхід!

Для цікавого сценарію і індивідуального підходу – потрібна інформація про гостей, цікаві підводки для тостів, а можна зробити взагалі індивідуальний конкурс на екрані, де ми з’єднаємо гостей з відомими особистостями, і потрібно буде відгадати гостя і зірку об’єднаних в одну особу – це буде дуже весело і гостям буде приємно, що підготували щось і про них.

Мультимедійні інтерактиви на екрані – це новий формат конкурсів, в якому гостей ми задіємо мінімально, всі можуть брати участь зі своїх місць і такі конкурси заходять набагато крутіше, коли є візуалізація, у порівнянні з минулими форматами, коли ведучий зачитує звичайні питання з листочка. У нашому арсеналі вже є кілька десятків авторських конкурсів на екранах, які проводимо на заходах. Також можна зробити щось індивідуальне під концепцію свята.

Підвищуємо азарт у гостей! Брати участь в конкурсах за спасибі або цукерку – ніхто не буде, повірте нашому досвіду! А змушувати брати участь в конкурсах – це остання справа і неправильно пророблений сценарій свята…

У наших інтерактивах всі беруть участь з величезним задоволенням самостійно, ми ніколи нікого на змушуємо, всі біжать самі)) А чому? А тому, що ми створюємо азарт у гостей, за допомогою валюти, яку ведучий роздає впродовж заходу, за яку можна буде купити круті подарунки на аукціоні.

Повірте – ця тема дуже круто працює! Навіть на заходах VIP рівня, де гості – мільйонери, вони з ще більшим азартом беруть участь в інтерактивах за нашу святкову валюту, щоб виграти подарунок. Бували випадки, коли у ведучого хотіли купити сувенірні гроші за справжні, ось вам і азарт і прагнення виграти)))

В якості «святкової валюти» – може бути що завгодно: сувенірні долари, шоколадні монетки, жуйки Love is, інше. Але найкраще заходить – це паперова валюта, а для Дня народження ми робимо індивідуальний макет банкноти, де замість президента – іменинник, а на банкнотах написана дата заходу, назва вечірки і цю валюту можна обізвати по-своєму, наприклад – замість 100 доларів, буде «100 Вовчиків» або «100 Левчеков», якщо Ваше ім’я – Вова або прізвище – Левченко, це як приклад.

Шоу програма на День народження і наповнення свята.

Якщо бюджет дозволяє, то ми звичайно ж рекомендуємо запросити кілька артистів з тематичними шоу-номерами. Шоу програма дозволить розбавити ведучого, додасть святу шику і за рахунок тематичних номерів – ми підкреслимо нашу концепцію. Також можна запросити зірку естради на свято, що створити фурор і незабутні враження!

З наповнення може бути безліч різних послуг, в залежності від концепції свята. Але в будь-якому випадку ми рекомендуємо взяти тематичну фотозону, для крутих фотографій і антуражу свята.

Шоу барабанщиків 1

Деякі рекомендації від Prime Event:

– Робіть зручне розсадження для гостей – за інтересами, щоб всі себе комфортно почували і не було дискомфорту у гостей, якщо раптом за столом, гості не будуть знайомі.

– Велком зона або аперитив – обов’язково робіть легкий фуршет з напоями на збір гостей, оскільки гості в середньому збираються 30-40 хвилин і їм потрібно щось робити.

– Подякуйте гостей – Ви як іменинник можете сказати тост (на початку або в кінці заходу), з подякою всім гостям за те, що прийшли, привітали і т.п.

– Цікаві факти про гостей для тостів – витратьте трохи часу і пропишіть якусь цікаву інформацію про гостей, щоб ведучий не сухо надавав слово, а робив красиві підводки, гостям буде дуже приємно. Наприклад – любитель риболовлі, чемпіон серед друзів по «Літрболу», володар титулу «Казанова» серед дівчат і просто хороший друг, який завжди виручить і допоможе – Сидоренко Андрій.

Ми звичайно ж не розкриємо всіх секретів, оскільки у нас їх дуже багато. Але ми обов’язково поділимося ними при організації Дня народження.