День народження для дорослих. Де і як провести, щоб свято запам’яталося на довго?

Багато що залежить від пори року, коли у Вас День народження. Адже якщо святкувати влітку, то варіантів буде на багато більше, ніж взимку. А ми поділимося деякими порадами, щоб організація Дня народження не перетворилася в складну підготовку, а свято вдалося і всім запам’яталося на довго!

Концепція Дня народження.

Для початку ми рекомендуємо визначитися з концепцією свята. Якщо Ви народилися в 80-х роках і раніше, то дуже крута концепція – «Назад в 80ті» або «Золоті 90і», коли можна зануритися в цю епоху і згадати, як все було в цей період життя. Або, наприклад, у Вас День народження влітку, так можна організувати «Гавайську вечірку» або наприклад «Морську» на теплоході… Концепцій дуже багато крутих. Ми пропонуємо ознайомитися з варіантами концепцій від агентства Prime Event – https://prime-event.com.ua/ua/blog/50-kontseptsij-dlya-meropriyatij-ot-agentstva-prime-event/

Але потрібно враховувати нюанси при організації тематичних свят – це і відповідна локація, і дрес-код для гостей, і тематичне оформлення заходу, щоб все відповідало нашій концепції.

Місце проведення Дня народження.

Якщо ми визначилися, що День народження буде тематичний, то і локацію краще вибирати підходящу по стилістиці, таким чином можна заощадити на додатковому декорі. Але якщо не прив’язуватися до певної тематики, то ми рекомендуємо вибрати якусь незвичайну локацію.

Дах

Варіанти локацій на День народження:

  • Літня локація біля басейну (ідеальне місце для літніх заходів).
  • Локація Loft — незвично і атмосферно.
  • Теплохід або яхта — для теплої пори року.
  • Приватний будинок або вілла – круто і пафосно.
  • Дах – незвично і запамятовуюче.
  • Арт-простір — наприклад в музеї або галереї.
  • Тематичний ресторан — концептуально.

Ведучий на День народження.

Ми слабо уявляємо свято без ведучого, хоча такі запити бувають)) Запорука гарного заходу залежить на 80-90% від ведучого. Якщо у Вас буде крута шоу-програма, гарна локація, але ведучий не дуже «якісний», то в цілому враження про свято залишаться не дуже хорошим. Але якщо ведучий буде – професіонал, то можна зробити крутим захід і без додаткової шоу програми.

Ведучого ми рекомендуємо вибирати не по картинці, а за рекомендаціями (якщо такі є), а якщо Ви шукайте ведучого в інтернеті, то подивіться відео (бажано, щоб було чутно і видно ведучого на цьому відео), а також організуйте зустріч з кількома ведучими, щоб було з чим порівняти.

Або ще один перевірений спосіб вибрати якісного ведучого – це звернутися в event агентство. Багато хто чомусь думають, що доведеться переплатити, якщо замовляти ведучого через агентство, але це не так! Принаймні, в нашому івент агентстві. Адже ми співпрацюємо на партнерських умовах з ведучими та іншими артистами, відповідно, ціна для Вас буде однакова, будете Ви замовляти через нас ведучого або напряму! Але ми знаємо всіх наших ведучих, хто як працює і який ведучий підійде на той чи інший захід, відповідно ми зможемо запропонувати самі відповідні варіанти.

Ведучий Микита Добринін 7

Подивитися наших ведучих можна – ТУТ.

І ще важливий момент, при виборі ведучого — не завжди ведучий краще, якщо він дорожче! Буває, що ведучі за 500 доларів, набагато краще ведучих за 1000 доларів. Або медійні ведучі, які беруть гонорари в середньому 5000 доларів за захід, не завжди кращі ведучого за 1000 доларів, просто ведучий не медійний – не бере за свій бренд і впізнаваність.

Сценарій Дня народження.

Багато ведучих або організатори (event агентства) – запропонують Вам готові сценарії, які вже відпрацьовані роками або навіть розроблять щось індивідуальне конкретно під Вас. Агентство Prime Event – за сучасний формат заходів, відповідно в нашому арсеналі Ви не знайдете: перекочування яєць, поїдання цукерок, споювання гостей в конкурсах або лопань кульок попою – давайте це залишимо в минулому!

Ми за інноваційні конкурси, які самі розробляємо, а в нашому арсеналі кілька десятків мультимедійних інтерактивів, в яких гостям набагато цікавіше брати участь, ніж в стандартних вікторинах і заїжджених конкурсах.

Ще ми рекомендуємо придумати подаруночки для гостей або призовий фонд, за участь в конкурсній програмі – це хороша мотивація брати участь в іграх, де гості самі з величезним задоволенням хочуть брати участь в конкурсах, без нав’язливості з боку ведучого.

Сценарій Дня народження

Шоу на День народження.

Якщо бюджет дозволяє, то ми рекомендуємо взяти кілька шоу номерів на свій День народження – це додатковий WOW-ефект, який можна зробити для Ваших гостей. В нашій базі більше сотні крутих шоу, на будь-який формат і бюджет.

Шоу барабанщиків 1

З шоу може бути:

  • Фокусники й ілюзіоністи.
  • Акробатичні номери.
  • Шоу барабанщиків.
  • LED-шоу.
  • Танцювальні номери.
  • Музичні номери.
  • Шоу двійників.
  • Тематичне шоу.
  • Оригінальний жанр.

Або можете вибрати шоу на свято в нашому каталозі – https://prime-event.com.ua/ua/service/shou-nomera/

Декор на День народження.

Ми звичайно ж рекомендуємо святково оформити місце проведення. Якщо День народження в якійсь тематиці буде проходити, то і декор повинен відповідати концепції. Крім святкового декору – ми рекомендуємо зробити фотозону, на тлі якої вийдуть круті фотографії та сама фотозона буде служити, як елемент декору.

А на фінал заходу – ми рекомендуємо замовити святковий торт, який буде виконаний в певній концепції, що теж підкреслить тему святкування і можна завершити свято – піротехнічним шоу, що напевно створить WOW-ефект у гостей.

Фотозона

Ну а для того, щоб Ваш День народження був організований на професійному рівні, а Ви не утрудняли себе в організаційних питаннях, то ми звичайно ж рекомендуємо звернутися в event агентство, яке знає всі тонкощі в організації заходів і візьме на себе всі підготовчі питання і організацію вашого свята під ключ.

Агентство Prime Event організовує Дні народження і Ювілеї з 2008 року – нашого досвіду достатньо, щоб перетворити звичайне свято в знакову подію!

Адже наш девіз не дарма так звучить: «Ми не робимо свята – ми створюємо події»!

І ми з величезним задоволенням створимо для Вас грандіозну і незабутню подію!