Coronavirus vs Events

Як вплинув Коронавірус на івент індустрію і чи перейде івент в онлайн формат?

На жаль COVID-19 вплинув на весь світ і на івент ринок в тому числі, і Україна не стала винятком. Багато перейшли в онлайн режим в роботі, з’явилося набагато більше вебінарів, компанії почали організовувати онлайн-конференції і навіть онлайн-концерти…

 

Інноваційні рішення в івенті.

Дана ситуація однозначно змінить івент індустрію і підштовхне багато івент-агентств на інноваційні рішення та нові інструменти для підтримки свого бізнесу і можливість організовувати заходи в інших форматах, таких як: онлайн заходи, VR-заходи, онлайн квести, інше.

 

 

 

 

Онлайн або офлайн заходи?

Навіть при появі нових інструментів для заходів онлайн, івент промисловість не перейде повністю в цей режим, оскільки живе спілкування, живі зустрічі і офлайн заходи, ніякий онлайн не замінить! І всі чекають завершення карантину, щоб повернутися в звичайний режим роботи, до звичайних зустрічей, до «живих» заходів.

 

 

Удар по івент індустрії.

На жаль пандемія 2020 завдала величезного удару по багатьом напрямкам, були скасовані великі фестивалі, концерти і конференції, дуже сильно постраждав туристичний бізнес і Авіа перевезення, ресторани припинили свою діяльність, а після карантину, на жаль, багато хто вже і не відкриється ((Ну і звичайно це все прямо пов’язане з івент сферою, яка також дуже сильно постраждала.

 

 

 

 

 

Користь чи шкода?

Навіть з таких неблагополучних ситуацій – потрібно шукати користь для себе! Для когось це нові можливості, а для когось – «чарівний пендаль», який змусив рухатися вперед, а не стояти на місці. Ну а для когось, на превеликий жаль, ця ситуація стала фатальною, яка змусила закрити свій бізнес і шукати нові можливості для виживання. Для агентства Prime Event – це новий досвід, завдяки якому ми розробили нові інструменти для онлайн заходів, оновили варіанти офлайн заходів і з новими силами і новими ідеями готові увірватися вже в новий світ івентів!

 

Агентство Prime Event бажає всім здоров’я і позитиву!