Безпечні івенти. Як організувати свято з дотриманням заходів карантину?

Карантин призупинив масові заходи в 2020 році на кілька місяців, але з червня місяця пішли послаблення карантинних заходів і івенти почали помалу відновлюватися. Всі скучили за живим спілкуванням і по офлайн заходам. Агентство Prime Event підготувало варіанти запобіжних заходів для Вашого івенту.

Дезінфікуючі кабіни.

Це одна з новинок, яку створили українські умільці і вже тестують на різних масових подіях. Кабіна, в якій відбувається розпорошення дезинфікуючого засобу, безпечного для людини і нешкідливого для одягу. Буквально за кілька секунд відбувається повна дезінфекція людини. Це дуже зручно і гарне рішення для івентів. Таку кабіну можна повністю забрендувати.

Захисні маски.

Маски – це одне з головних мір захисту на карантині. Для більш підходящого використання масок, їх можна забрендувати лого компанії і пошити індивідуальні маски в потрібному кольорі. Це тільки підкреслить крутість заходу!

Санітайзер.

Оскільки Covid-19 поширюється не тільки повітряно-крапельним шляхом, а й може залишатися на поверхнях, то дезінфекція рук – це теж дуже важливий етап при дотриманні заходів карантину. Особливо, якщо немає можливості часто мити руки з милом, то санітайзери просто необхідні!

Ми рекомендуємо використовувати безконтактні санітайзери. Також ємності з дезинфікуючою рідиною можна забрендувати.

Захисне оргскло.

Ви напевно вже бачили в супермаркетах таке захисне скло на персоналі. Так ось ми рекомендуємо теж використовувати такі оргскло-маски для обслуговуючого персоналу (видача їжі, хостес, бар, інше).

Зона їжі.

Розмітки на підлозі з дистанцією 1,5 м., офіціанти і кухарі – в рукавичках і захисних масках, дізенфектори, захисне оргскло між їжею і гостями.

Безконтактні платежі і додатки.

Вже давно можна розраховуватися безконтактно за допомогою програми на телефоні. Можна попросити гостей заздалегідь встановити цей додаток і прив’язати свою карту, щоб на заході робити платежі безконтактно, якщо ще у когось нема такого додатку.

А також встановити додаток з даного заходу, де буде вся інформація по івенту, чати для спілкування та інша інформація, що дозволить мінімізувати живий контакт.

Температурний скринінг.

Ще одна з обов’язкових заходів карантину – це вимір температури гостей. Якщо раптом є підвищена температура і підозра на Covid, то краще обмежити доступ даних гостей на захід, що дозволить уникнути паніки і можливого зараження інших учасників івенту.

Рекомендується:

відкритий майданчик, де буде мінімум 5м2 на 1 гостя.

Не рекомендується:

закриті простори і зони або активності з великим скупченням людей.

Ми за офлайн заходи і живе спілкування! А як зробити Ваш івент безпечним, але при цьому цікавим, знають фахівці з івент агентства Prime Event!