Агентство свят в Києві. Вибираємо партнера правильно!

Так так, саме – партнера! Ми не вважаємо себе виконавцем, підрядником або контрагентом, ми за те, щоб нас вважали своїм партнером! Адже перед нами стоїть одна мета, над якою ми спільно працюємо для її досягнення! Вибираємо агентство свят правильно, щоб співпраця була довгостроковою і якісною!

Наше агентство працює з 2008 року і за цей період ми стали партнерами і навіть друзями з багатьма компаніями, які довірили нам організацію свого заходу. Ми вдячні всім нашим партнерам за довіру і сподіваємося на довгострокову співпрацю з усіма, адже ми не ставимо собі за мету – заробити на івенті, наша мета – це довгострокове партнерське співробітництво над різними проектами і досягнення поставлених цілей разом.

Обираємо агентство свят правильно!

На сьогоднішній день в Україні і в Києві зокрема, дуже багато святкових агентств, і з кожним роком з’являються все нові і нові агентства… Але як же вибрати свого партнера, де його знайти і як не помилитися у виборі?

Якщо Ви раніше не зверталися за послугами в event агентство і вирішили звернутися за допомогою до Гугл-пошуку, щоб знайти свого організатора, то ми рекомендуємо звернути увагу на наступні чинники:

1. Досвід – це напевно один з найбільш важливих факторів! Чим досвідченіше агентство, тим більша ймовірність, що Ваш івент буде організований на професійному рівні, без форс-мажорів і факапів.

2. Рекомендації – можливо Вам порекомендували конкретне агентство і Ви можете почати співпрацю з цим агентством, але рекомендуємо перевірити Вашого майбутнього організатора.

3. Сайт – якщо агентство поважає себе і своїх партнерів, то надасть максимально повну і правдиву інформацію на своєму сайті, для зручності тих, хто вперше вирішив познайомитися зі святковим агентством в інтернеті.

Якщо на сайті агентства написано, що досвід в організації 5 років і проведено більше 5000 заходів (це як приклад), і при цьому на сайті не більше 10-ти звітів з заходів, то з ймовірністю 99,9% ми заявляємо, що Вас обманюють! Неможливо організовувати по 1000 заходів на рік! Краще таким агентствам не довіряти організацію свого заходу!

А ще пошукайте і почитайте відгуки про агентство. Їх можна знайти в Фейсбуці, на сторінці в Гугл – про агентство або на самому сайті агентства.

4. Портфоліо – це дуже важливий момент, коли у Вас планується масштабний і складний захід і Ви не можете зрозуміти, наскільки якісно зможе агентство організувати Ваш івент. А переглянувши відповідні звіти з організованих заходів, Ви можете визначити рівень агентства.

5. Профіль агентства – ще один важливий критерій при виборі партнера по організації заходів. Адже Ви ж не станете замовляти конференцію в агентстві з організації дитячих свят або тимбілдинг в весільному агентстві? Перевірте основні напрямки, якими займається агентство.

Святкове агентство Prime Event – працює на якість, максимально намагаючись зберегти партнерські відносини на майбутні проекти. Ми не женемося за одноразовими проектами, щоб заробити тут і зараз, ми за довгострокові партнерські відносини і ми дорожимо своєю репутацією, відповідно ми зробимо максимально якісно все, що від нас залежить (іноді навіть в мінус собі), щоб не втратити довіру у своїх партнерів.