8 ідей для новорічного корпоративу онлайн

Хоч Covid 2019 і вніс свої корективи в івенти, але без новорічних корпоративів не можна залишити своїх співробітників, адже це корпоративна культура і командний дух, від якого залежить успіх всієї компанії! Так що ми підготували 8 ідей для проведення новорічного корпоративу онлайн.

1. Онлайн тімбілдінг — це формат командоутворюючої гри в віддаленому режимі. Сюди ми можемо віднести онлайн квести, онлайн квізи, комунікативні онлайн ігри. Всі ці формати націлені на командоутворення і прокачування скілів, що дуже важливо для згуртування колективу.

Корпоратив онлайн

2. Новорічні онлайн майстер-класи — чудовий варіант для віддаленого формату, де кожен з учасників зможе зробити новорічну саморобку своїми руками. По механіці — всім учасникам ми відправляємо бокси з необхідним інвентарем, а майстер підключається в Zoom і проводить майстер-клас (на 1 майстра — 10 учасників).

Онлайн майстер-клас

3. Онлайн майстер-клас по коктейлям — професійний бармен розповість і покаже як приготувати в домашніх умовах смачні коктейлі, а алко-бокси ми звичайно ж відправимо заздалегідь всім учасникам.

4. Онлайн трансляція — даний формат багатофункціональний, оскільки ми можемо проводити трансляцію, як в нашій студії, так і в Вашому офісі, або на будь-якій іншій локації. А що ми будемо транслювати — все залежить від Ваших завдань і наших ідей. Це може бути онлайн гра, робота ведучого, виступ артистів, тощо.

5. Командний челендж в Zoom — в даному форматі всі учасники можуть зібратися в Zoom, куди підключиться ведучий і проведе ряд цікавих челенджів і інтерактивів, такий формат не вимагає спеціальних платформ, онлайн трансляції зі студії і додатково обладнання, що дозволяє провести онлайн івент недорого.

6. Онлайн шаржист/портретист — це скоріше доповнення до одного з форматів онлайн ігор, в якому художник підключається в Zoom і малює шаржі або портрети на учасників, які потім можна отримати службою доставки або в електронному вигляді.

7. Ток шоу онлайн — формат онлайн заходу в студії, по одному з відомих шоу, на якому будуть брати участь хтось із співробітників Вашої компанії в нашій студії, а решта будуть глядачами онлайн трансляції. Приклади Ток шоу: «Майстер шеф», «Інтуїція», «Вечірній Ургант», «Хто зверху» і т.п.

Онлайн трансляція

8. Аватар — це абсолютно новий формат онлайн заходу, в якому головний герой — це аватар (актор з онлайн камерою від першої особи), а учасники заходу управляють даними аватаром в режимі реального часу і віддають йому команди, які він виконує. Наприклад — наш актор знаходиться в  справжній квест-кімнаті і учасники, керуючи даними аватаром, за допомогою голосових команд — віддають йому команди, які він виконує, а завдання вибратися з онлайн кімнати. Або можна організувати квест-гру в Вашому офісі, по знайомих місцях, і точно також Ви будете керувати своїм аватаром-актором в режимі реального часу.

Це далеко не всі можливості та ідеї, які ми можемо запропонувати і реалізувати. Залиште заявку і наше івент агентство розробить індивідуальне онлайн свято для Вашої компанії.