5 ідей для недорогого тимбілдинга

Тимбілдингові заходи потрібні для згуртування колективу, підняття командного духу, вміння роботи в команді та підвищення лояльності до керівництва компанії. У даній статті ми розглянемо ТОП-5 ідей для бюджетного тимбілдинга, який не вимагає великих витрат, але при цьому буде дуже корисним компанії.

 

1. Тимбілдинг з нескладним реквізитом

Для даного формату Вам не потрібно буде витрачатися на складні і дорогі активності і атракціони, але при цьому буде теж цікаво і задачі з командоутворення будуть теж виконані.

Вам потрібен буде ведучий заходу, який проведе даний формат тимбілдинга, 1 або кілька аніматорів-помічників, які будуть допомагати ведучому з реквізитом і супроводжувати команди, а так само вести облік балів, ді-джей з апаратурою і нескладний реквізит для командних змагань.

У нашому агентстві є власний реквізит, який ми надаємо під тимбілдингові заходи, і витратна частина на такий реквізит становитиме всього лише 200-300 доларів, за 10-15 завдань.

 

2. Квести

Даний формат теж дуже цікавий, але вимагає належної локації, щоб було місце для створення квест-карти і подальшого пошуку завдань.

Наша команда розробила круті інноваційні квести з QR-кодами, в яких набагато цікавіше брати участь, а вартість за такий квест з 1 чол. – від 120 грн., дешевше Ви точно не знайдете, повірте, ми пробували!

Такі квести можна проводити в наступних форматах: пішохідний квест, авто-квест, вело-квест, екскурсійний квест, тематичний квест.

Детальніше про квест можна переглянути за посиланням – https://prime-event.com.ua/ua/services/kvest-qr-kody/

 

 

3. Майстер-класи

Такий формат більш пасивний, але теж дуже цікавий, адже в даному форматі Ви робите власними руками якусь саморобку, яка залишається Вам на пам’ять, це може бути: розпис футболок або сумок, соломоплетіння, гончарство, миловаріння, картини «стринг-арт», кулінарні майстер-класи та приготування коктейлів, які потім самі спробуємо, та ще понад 100 різних майстер-класів в нашому арсеналі.

А вартість майстер-класів всього лише від 200 грн./1 ​​чол., з урахуванням роботи майстрів і витратних матеріалів. Ви напевно подумали, а де ж змагальний етап? Так все дуже просто – ми неодноразово проводили майстер-класи, в яких створені вироби займали призові місця або проводили «показ мод» (дефіле) у власноруч розмальованих футболках і вибирали кращих художників і моделей… Загалом варіантів багато, головне включити фантазію))

 

4. Кулінарний тимбілдинг

Даний формат можна поєднати не тільки з командоутворюючим змаганням, а й ще з харчуванням учасників даного тимбілдинга. Можна знайти недорогу локацію, бажано з мангалами або можливістю розведення багаття, і командам потрібно буде самостійно приготувати страви на вогнищі, наприклад: вуха, плов, куліш і т.п., а керівництво компанії вибере найкращих кулінарів, ну й звичайно всі разом потім скуштуємо свої кулінарні витвори.

Такий формат можна організувати зовсім бюджетно (закупивши все самостійно і використовувати тільки мангали і казани), а можна зробити в форматі «Майстер-шеф», запросивши когось з учасників даного шоу, хто буде вести кулінарний батл і продумати цікаві змагання між командами, як в даному теле-шоу, і при цьому використовуючи професійне кухонне обладнання, посуд і вишукані продукти, але такий формат буде звичайно дорожче.

 

5. Ігрові заклади

Ще один формат, який можна провести бюджетно, але дуже цікаво – це може бути: похід в боулінг, чемпіонат їзди на картингу, лазертаг або пейнтбол. Будь-який з цих варіантів теж підходить для формату тимбілдинга і коштує зовсім недорого. Але тут Вам вже івент-агентство не потрібно, Ви можете самостійно організувати таке дозвілля для своєї компанії.

 

 

Організація тимбілдинга в Києві і в інших містах України від компанії Prime Event, ми допоможемо організувати захід навіть з невеликим бюджетом, оскільки маємо власну базу реквізиту і самі організовуємо квести.