ТОП 5 концепцій 2019 року. Вибір клієнта і наша реалізація.

У даній статті ми опишемо трендові концепції 2019 року, які були популярні і які ми реалізували. Також покажемо звіти, як це було. Хочемо звернути увагу, що вибір ТОП 5 концепцій відбувався виключно нашим агентством, згідно запитів і вибору наших клієнтів. Насправді, вибрати ТОП 5 концепцій було складно, оскільки тематичних заходів було багато в 2019 році, але все ж ми зробили підбірку, дивимося:

Концепції 2019 року:

 

1. Space Party

Дана концепція була дуже популярна і в 2018 і в 2019 році, а також ми думаємо, що і в 2020 році ця тема буде теж в тренді. Нам ця тематика дуже подобається, оскільки тут можна задіяти всі інноваційні технології, які зараз дуже популярні, а також перенестися в космічні простори, де кожен з нас мріяв побувати, а ще можна задіяти улюблених персонажів з «космічних фільмів».

Звіт з заходу в концепції «Space» можна подивитися – ТУТ.

 

 

 

2. Rock Star

Концепція, звичайно, не нова, але популярна, і можна дуже круто обіграти цю тематику. Дуже важливо, щоб гості були в рок-образах, що значно прикрасить захід і підкреслить його крутість! А ми вже подбаємо про те, щоб наповнення даного заходу – перевершило всі очікування …

Ми організували круту Рок-вечірку для 350 гостей, які були у відповідних образах, що тільки підкреслило дану концепцію. А також розробили тематичні фотозони, цікавий концептуальний сценарій, тематичні шоу номера, а Хедлайнером заходу був гурт ВВ.

Подивитися звіт з заходу в тематиці «Рок» можна – ТУТ.

 

 

3. Modern Ukraine

Сучасна Україна – ця тема буде популярна ще багато років в нашій країні, що тільки підкреслює патріотизм і любов до своєї батьківщини. Ми ж, в свою чергу, дану концепцію перевели на сучасний формат, без фольклору, тільки сучасні виступи і наповнення в даній концепції.

Звіт з заходу в концепції «Сучасна Україна» можна подивитися – ТУТ.

 

 

 

 

4. Бондіана

Дана концепція теж не нова, але дуже цікава і популярна. Напевно всі дивилися фільми про Джеймс Бонда і представляли себе в якості супер-агента, використовуючи сучасні гаджети і круті автомобілі (це, напевно, більше про чоловіків) … Ось і ми в даній концепції використовуємо інноваційні гаджети, шикарні автомобілі та інше наповнення. А для однієї з компаній розробили тематичний квест з QR-кодами в тематиці Джеймс Бонд.

Звіт з заходу в тематиці «Джеймс Бонд» можна подивитися – ТУТ.

 

 

5. Корпоративні Хроніки

Ця тематика була створена по ТБ-передачі «Світські Хроніки» з Катею Осадчою, ідеально підходить для ДН компанії. У даній концепції ми беремо за основу все цінності компанії, і сам івент перетворюємо в «Корпоративні Хроніки», де гості заходу – головні герої, які дають інтерв’ю ведучій та відповідають на каверзні питання, після чого монтується кліп. Ну і, звичайно ж, виступи артистів, шоу, папараці, фотозони та інше …

Звіт з заходу в даній концепції для компанії ТАС на 1000 чол., можна подивитися – ТУТ.

 

 

 

Організація тематичних заходів у Києві та по всій Україні від компанії Prime Event.

У нашому арсеналі є більше 50-ти готових концепцій, а також ми розробляємо індивідуальні концепції під запит і поставлені задачі клієнта.