Тимбілдинг або квест. У чому різниця?

Насправді – квест може бути тимбілдингом, якщо в ньому є завдання на взаємодію в команді. Якщо в квесті учасники змагаються між собою (кожен сам за себе) і немає ніякої взаємодії один з одним, то такий формат квесту більше – ігровий, але не командоутворюючий і до тимбілдингу він вже не відноситься, оскільки «Тимбілдинг» (Team Building) в перекладі – це побудова команди або командоутворення.

Організація квесту в Києві.

Нашим агентством був розроблений інноваційний квест з QR-кодами, який ми успішно проводимо вже кілька років. Цей квест не вимагає реквізиту та супроводжуючих аніматорів, а тільки смартфони і мобільний інтернет – це полегшує формат гри і вигідніше у фінансовому плані, адже вартість такого квесту – від 120 грн./1 ​​чол., напевно це найнижча ціна в Києві на проведення корпоративних квестів!

Детальніше про квест – https://prime-event.com.ua/ua/services/kvest-qr-kody/

Наші квести розраховані на командоутворюючий формат, де учасники взаємодіють один з одним, вирішуючи завдання і головоломки. Наші квести – інноваційні і підходять для будь-якого формату заходу і будь-якої кількості учасників, а провести квест можна як в приміщенні так і на вулиці, головне, щоб було достатньо місця для участі. А учасники використовуючи смартфони пересуваються по заданим маркерам в онлайн-карті, яку ми створюємо індивідуально під локацію.

Наші квести підходять для пішохідних квестів, авто-квестів, вело-квестів і ми також розробляємо індивідуальні квести під тематику заходу. Ще можна організувати екскурсійний квест. Кращі корпоративні квести в Києві від компанії Prime Event!

Організація тимбілдинга в Києві.

Як ми вже розібрали вище, що Team Building – це командоутворюючий захід, до якого також належать і квести. Але є безліч різних форматів з тимбілдингу і всі ці заходи розраховані на взаємодію в команді, що підвищує згуртованість в колективі і на результат роботи в команді, як на заході, так і в подальшому в офісі.

З тимбілдингових заходів можуть бути: спартакіада, сплави, регати, пейнтбол/страйкбол, сафарі на квадроциклах, квести і ще безліч різних форматів. Для того, щоб організація і проведення тимбілдинга пройшли на вищому рівні і були виконані поставлені завдання, ми рекомендуємо звернутися до професіоналів!

Івент агентство Prime Event – організовує тимбілдинги і квести з 2008 року.

Підвівши підсумки про квест і тимбілдинг, і в чому між ними різниця – ми ще раз нагадаємо, що квест – це і є різновид тимбілдинга, якщо в ньому є взаємодія між учасниками.

Ми рекомендуємо організовувати тимбілдингові заходи для своїх співробітників, що підвищує лояльність до керівництва, допомагає згуртувати колектив, та й просто добре провести час поза роботою, що дуже добре позначається на емоційному стані!