10 ідей для тематичного корпоративу на природі

Літо – час літніх корпоративів і у багатьох стоїть питання – а в якій тематиці можна організувати корпоратив на природі. Однозначно, тематика для літніх заходів, не повинна бути незручною для гостей в плані образів і одягу, оскільки влітку всі хочуть відпочити біля водойми/басейну, взяти участь в активностях і покупатися.

Варіанти тематичних вечірок на природі:

1. Гавайська вечірка.

ТЕМА: корабель зазнає аварії і виявляється біля берегів екзотичної країни, де в цей час проходить карнавал. Учасники карнавалу вітають гостей і втягують всіх на свято.

АНТУРАЖ: гостей зустрічають дівчата-хостес в карнавальних костюмах або афроамериканці, роздають прибулим реквізит (літні капелюхи, намиста з квітів, прикраса на руки …). Локація прикрашена пальмами, гірляндами, фруктами і т.п. Оригінальні коктейлі, гавайські танці, літня атмосфера на святі. Як шоу-наповнення може бути виступ шоу-балету, афро-шоу, бармен-шоу з приготуванням екзотичних коктейлів, майстер-класи з плетіння вінків, гавайських танців, гра на там-тамах і т.д.

ДРЕС КОД: ця вечірка передбачає барвисті яскраві вбрання, волосся можна прикрасити екзотичними квітами, вінками. Чоловіки можуть бути в гавайських тенісках і світлих штанах, а панянки – в легких яскравих сарафанах.

2. Дикий West.

ТЕМА: геть манірну урочистість і задушливі наряди! Кожному ковбоєві по капелюху, бандані, пістолету і полотняному мішечку для збору здобичі у вигляді мідних монет. Змагання для справжніх чоловіків і їх безстрашних жінок!

АНТУРАЖ: локацію прикрашаємо в ковбойському стилі – дерево, шкіра, кінь і кактуси. На стінах розвішуємо таблички з написом – розшук (WANTED) із зображенням співробітників або директора, барна стійка, сигарна зона і т. п. У програмі передбачені бійки з індіанцями, тир, стрільба з пістолетів, метання ножів, каскадерські трюки, інтерактивні конкурси, родео на бику. Ковбої продемонструють свою влучність та спритність в накиданні ласо, в той час, як інші будуть курити Мальборо і пити самбуку.

ДРЕС КОД: сорочки в клітину, драні джинси, гостроносі чоботи, косинки на шию (вони ж бандани), ну і, звичайно, капелюхи.

3. Місто майстрів.

ТЕМА: для активних компаній. Різноманітні майстер-класи на Вашому святі: декупаж, миловаріння, гончарство, кулінарне мистецтво, розпис глазур’ю, декор листівок, флористика, декор свічок, друк на футболках і багато іншого.

АНТУРАЖ: на Вашому заході паралельно проходять кілька різних майстер-класів. Гості самостійно визначаються де їм буде цікавіше, в перебігу заходу можна відвідати кілька майстер-класів. По завершенню майстер-класів можна вибрати кращі вироби.

ДРЕС КОД: вільний.

4. Пивний фестиваль.

ТЕМА: пива багато не буває! Для любителів пива і вільної форми спілкування.

АНТУРАЖ: для проведення пивного фестивалю підходять відкриті літні майданчики, рок-клуби і паби. Дівчата хостес в національних німецьких костюмах зустрічають гостей. У залі гірлянди з порожніх пивних банок, на столах скатертини в біло-синю клітку, барила з пивом, келихи для пива, підноси з раками, грінками і чіпсами. Музична рок-група доповнить святкову атмосферу. Тематичні конкурси протягом вечора. В кінці вечора визначаться Пивний король і королева.

ДРЕС КОД: довільний одяг, національні німецькі наряди.

5. Острів скарбів.

ТЕМА: всім відома тема ще з самого дитинства. Ми пропонуємо відчути справжній дух піратів, з величезною кількістю рому і піратськими баталіями, а девізом нашого заходу буде – «йо-хо-хо і пляшка рому». Гарна концепція для проведення заходів на відкритих локаціях, теплоходах і біля водойми.

АНТУРАЖ: піратська атрибутика, фотозони, корабельний антураж, тантамарески.

ДРЕС КОД: піратські атрибути, тельняжки.

6. Круїзний лайнер.

ТЕМА: ми відправимося в кругосвітню подорож на круїзному лайнері, зупинимося в самих екзотичних країнах, візьмемо участь в цікавих морських конкурсах і познайомимося з корабельною командою…

АНТУРАЖ: морські тантамарески, корабельна команда: матроси, штурман, кок, корабельний лікар. Як декор – канати з морськими вузлами, вітрила, гамаки, якоря і т.п. В якості місця проведення – це може бути теплохід або локація на воді.

ДРЕС КОД: тельнажки.

7. White Party.

ТЕМА: сама біла вечірка на якій Вам довелося побувати, де буде все в білих тонах, навіть темне перетворимо в біле!)) А за бажанням можна все підсвітити ультрафіолетовими лампами і додати родзинку на захід, тоді буде все біле ще і світитися. Wow-ефект гарантований! Ідеально підходить для заходу біля басейну.

АНТУРАЖ: хостес в білих нарядах зустрічають гостей, білі меблі, паперове шоу з білого паперу.

ДРЕС КОД: білі вбрання.

8. Майстер шеф.

ТЕМА: найпопулярніше кулінарне шоу країни. Навчимо гостей кулінарного мистецтва, будемо воювати в кулінарному батлі один з одним, проведемо майстер-клас від кращих кухарів країни (фіналісти або переможці «Майстер шеф», а за бажанням і ведучі проекту) і звичайно продегустуємо найкращі страви, які самі і приготуємо …

АНТУРАЖ: кухонна атрибутика (черпаки, блендери, міксери, каструлі, сковорідки і т.п.), кулінарні майстер-класи від кращих кухарів країни, кулінарний батл серед учасників заходу або повноцінний кулінарний тимбілдинг.

ДРЕС КОД: вільний.

9. Modern Ukraine.

ТЕМА: ніякого фольку! Тільки все сучасне і українське! Покажемо України з сучасної боку, з якою Ви ще Україну могли не бачити …

АНТУРАЖ: сучасний український декор, красиві хостес в українському вбранні, виступ українських сучасних колективів і багато іншого.

ДРЕС КОД: українські сучасні вишиванки, синьо-жовті вбрання.

10. Форд Боярд.

ТЕМА: пригода з масою випробувань, рухлива і динамічна конкурсна програма, яка змусить проявити як фізичні, так і інтелектуальні здібності.

АНТУРАЖ: стилізація місця проведення під покинутий замок, форт і т.п. Динамічна інтерактивна шоу-програма. Велика кількість різноманітних конкурсів та змагань, що вражають своєю незвичайністю, а також, оригінальні конкурси з Форт Боярд і неповторний старець зі своїми питаннями не дасть гостям розслабитися ні на хвилину.

ДРЕС КОД: зручний вільний одяг.

Це лише невеликий перелік концепцій для літнього корпоративу. У нашому арсеналі більше 50-ти тематичних вечірок, які ми можемо запропонувати або розробити індивідуальну концепцію під Ваш захід.

Івент агентство Prime Event – зможе підібрати для Вашого заходу максимально відповідну локацію, абсолютно безкоштовно, адже ми знаємо практично все локації Києва та області і знаємо їх особливості, які важливі при організації заходу.