Організація Ювілею. Як створити WOW-ефект.

Як організувати Ювілей, щоб він запам’ятався на довго і створити по-справжньому WOW-ефект для своїх гостей? Якщо організувати День народження можна і самостійно, запросивши друзів в ресторан або на природу і просто добре провести разом час, то для організації незабутнього Ювілею ми рекомендуємо звернутися до професіоналів!

Поради від Prime Event, як організувати незабутній Ювілей:

Локація на Ювілей.

Для початку потрібно визначитися з місцем для святкування. Ми рекомендуємо вибирати локацію зручну за територіальним розташуванням, щоб було зручно добиратися гостям. А інтер’єр і рівень закладу повинен відповідати статусу іменинника і запрошених гостей.

Ми знаємо більшість локацій Києва та області, на яких ми працювали неодноразово і знаємо їх особливості та нюанси, які дуже важливі при організації заходу. Ми абсолютно безкоштовно підберемо найбільш підходящий ресторан для Вашого Ювілею, виходячи з Ваших побажань і формату заходу.

 

Оформлення залу.

Можна святково оформити зал, а якщо зал сам по собі вже красивий і святковий, то можна обійтися без додаткового декору. Але в будь-якому випадку ми рекомендуємо фотозону, на фоні якої гості можуть фотографуватися з іменинником.

Є безліч інноваційних фотозон, якими можна дійсно здивувати гостей, це може бути: фотобудка з моментальним друком фотографій, bullet time, slow mo, фотозона з доповненою реальністю і багато інших цікавих фотозон.

Шоу програма на Ювілей.

Яке ж свято без якісного шоу? Ми звичайно ж рекомендуємо замовити шоу програму на Ювілей, щоб порадувати своїх гостей, а може навіть і здивувати. В нашій базі більше сотні крутих шоу, які можуть здивувати навіть найдосвідченіших глядачів.

А для справжнього WOW-ефекту можна запросити улюблену зірку естради, що напевно не залишить гостей байдужими.

А на фінал заходу можна зробити круте піромузичне шоу, якщо дозволяє локація або фаєр-шоу з піротехнічними символами (ім’я, цифри).

Сценарій на Ювілей.

Для дійсно крутого і незвичайного святкування потрібен якісний і цікавий сценарій, який готує команда івент агентства. Можна провести захід в одній із запропонованих тематик, або не прив’язуючись до концепції, продумати цікаву конкурсну програму, в якій гостям буде цікаво брати участь.

У нашому агентстві понад 50 концепцій для свята, і ще більше ідей для різних форматів проведення Дня народження.

Подарунки для гостей.

Ми рекомендуємо порадувати гостей пам’ятними подарунками, які можна забрендувати або зробити щось в тематиці святкування. А також зробити цікавий призовий фонд для конкурсної програми, щоб гостям було цікавіше брати участь в інтерактивах від ведучого.

 

 

 

Наше івент агентство займається організацією і проведенням Днів народження та Ювілеїв з 2008 року, ми маємо велику базу артистів і ведучих, які перевірені за багато років співпраці. А також багато цікавих і свіжих ідей для організації заходу.