Організація свят в Києві. Що потрібно знати при зверненні в івент агентство?

Коли приходить час до пошуку івент агентства, для організації свята, Ви йдете за допомогою в Гугл-пошук, якщо звичайно ж у Вас немає перевіреного партнера по організації заходів або Вам когось не порекомендували. Але як же вибрати агентство свят, коли їх так багато в інтернеті? Розповімо в цій статті і на що потрібно звернути увагу.

Для початку потрібно визначитися з форматом заходу, що за свято у Вас планується: весілля, корпоратив, День народження, діловий захід, Тимбілдинг або вечірка з іншого приводу. Після чого потрібно знайти профільне агентство, яке спеціалізується в даному напрямку. Не варто замовляти корпоратив в агентстві з організації дитячих заходів або масштабну конференцію в весільному агентстві.

Критерії вибору івент агентства:

1. Профільність – вибирайте івент агентство, яке займається тим видом заходу, який Ви плануєте організовувати.

2. Досвід – це дуже важливий фактор при виборі агентства! Через брак досвіду агентства, можна провалити захід.

3. Портфоліо – обов’язково подивіться звіти з заходів, наскільки відповідний рівень організованих заходів є в портфоліо агентства.

4. Відгуки – пошукайте і почитайте відгуки.

5. Спілкування – на етапі спілкування можна зрозуміти, наскільки професійне event-агентство і наскільки Вам комфортно спілкуватися, для подальшої співпраці.

Після того, як Ви вибрали декілька відповідних івент-агентств, то Ви не соромтеся зробити запит в кілька агентств, щоб отримати кілька пропозицій і вибрати максимально підходяще.

Ми неодноразово чули від клієнтів, які до нас зверталися, про такі агентства, які обіцяли вислати пропозицію на протязі 2-3 днів, а потім просто кудись пропадали, не виконавши обіцянку перед клієнтом, а клієнт чекаючи на пропозицію – втрачає час і довіру до інших агентств.

Якщо Вам пообіцяли відправити пропозицію в зазначений термін і не відправили, а при цьому Вас не попередили, що не встигають (таке теж буває і це допустимо), з проханням дати ще трохи часу на доопрацювання пропозиції, то краще з цим івент-агентством далі не співпрацювати, адже й інші зобов’язання можуть бути не виконані перед Вами, але вже на самому заході.

Агентство свят Prime Event – виконує всі зобов’язання перед клієнтами, адже ми дорожимо своєю репутацією і нашими клієнтами.