Організація онлайн трансляції — нові рішення для корпоративних заходів і бізнес подій.

Багато хто перейшли на дистанційну роботу і організація онлайн трансляції — стала новим трендом в івент індустрії. Ми розповімо як організувати онлайн корпоратив, або конференцію і які формати можуть бути максимально цікаві.

Онлайн трансляція.

Ми пропонуємо нові рішення і не тільки стрім на відомий ресурс, а повноцінний корпоратив в режимі онлайн, з командоутворюючим акцентом і розважальною частиною — це якщо говорити про онлайн корпоратив.

Якщо у Вас планується онлайн конференція, семінар, навчання і т.п., то ми запропонуємо різні інструменти для онлайн трансляції, від технічного забезпечення, до розробки концепту та брендінгу.

Онлайн корпоратив.

Даний формат став дуже популярний в 2020 році і набирає обертів з кожним днем, а можливості та ідеї розширюються дуже швидко. Хочете провести тімбілдінг в ZOOM — легко! Потрібна спеціальна онлайн платформа з брендінгом — запросто! Захотіли індивідуальну шоу програму — організуємо! Вирішили потрапити у віртуальний світ — без проблем, хоч івент на Марсі))) Ми можемо бути обмежені лише фантазією, а реалізувати можливо практично будь-який запланований івент в режимі онлайн.

Варіанти онлайн корпоративів:

  • Онлайн квізи
  • Онлайн квести
  • Онлайн тімбілдинги
  • Онлайн майстер-класи
  • Комунікативні онлайн ігри
  • VR-платформи

Також на будь-який онлайн івент можна запросити: артистів, шоу-програму, зірок естради, ведучих, кавер-бенди, та й в принципі кого забажаєте)

А ще є унікальний формат – це онлайн привітання від зірки естради. Можна замовити відеопривітання від улюбленої зірки, яке ми включимо в нашій онлайн трансляції або запросимо зірку в ZOOM, яка з Вам поспілкується, привітає, а може і заспіває))

Онлайн платформа для заходів.

Це ще одна з можливостей, яка дозволяє провести онлайн захід на одній платформі, яку можна забрендувати під захід, прив’язати до домену, повністью адаптувати і гейміфікувати. Загалом можна практично все і навіть більше, в одному місці, на одній онлайн платформі.

Prime Event пропонує практично будь-які рішення для онлайн трансляцій та онлайн корпоративів, як на нашій території, так і на виїзд до Вас в офіс або на будь-яку локацію.