Організація заходів з агентством Prime Event

Якість заходу безпосередньо залежить від досвіду організатора і від якісної підготовки на етапі планування. Святкове агентство Prime Event в Києві організовує заходи з 2008 року, нашого досвіду достатньо, щоб організувати захід на найвищому рівні.

Організація заходу з професіоналами.

Навіщо ж звертатися в івент агентство? Якщо у Вас планується невеликий захід, який Ви можете організувати самостійно або у Вашій компанії є event відділ або відділ маркетингу, який може взяти на себе підготовку та організацію Вашого івенту, то в такому випадку event агентство Вам може і не потрібно.

Але при організації масштабних заходів, бізнес подій, організація тимбілдингу або інших відповідальних заходів, ми звичайно ж рекомендуємо звернутися до професіоналів, які візьмуть на себе всі етапи підготовки та реалізації даного проекту, будуть нести відповідальність за Ваш івент і підкажуть як правильно розподілити бюджет і де можна заощадити, а на яких послугах краще не економити або взагалі варто від них відмовитися.

Досягнення цілей при організації івентів.

Будь-який захід несе в собі позитивні результати для співробітників і компанії. Навіть якщо Ви організуєте звичайний виїзд на шашлики, без тимбілдингової програми, це теж позитивно позначиться на співробітниках компанії, адже це хороша можливість поспілкуватися поза офісом, відпочити від робочої суєти і просто добре провести час з колегами.

А якщо Ви організовуєте бізнес захід, то грамотно спланований івент принесе тільки користь компанії, і допоможе знайти нових клієнтів, поліпшить відносини з партнерами і підвищить впізнаваність бренду.

Організувати тимбілдинг для своїх співробітників – це дуже хороша інвестиція в свою компанію! Адже хороший командоутворюючий захід – допоможе не тільки згуртувати колектив, а й підвищити авторитет керівництва, що безпосередньо позначиться на результатах роботи співробітників.

Чому ж варто звернутися в наше івент агентство?

  • Досвід – наше агентство вже більше 12 років організовує успішно заходи в Києві і в інших містах України. Серед наших клієнтів: ТАС, ОЩАДБАНК, NISSAN, УКРНАФТА, ЛЕКХИМ, OSRAM, COOPER&HUNTER, СПОРТЛАЙФ, МІЛКІЛЕНД, КВАДРАТ, METAБO, і багато інших.
  • Вартість – в нашому івент агентстві, напевно, самі лояльні умови. Ми беремо мінімальну агентську комісію за організацію Вашого заходу, при цьому надаючи тільки перевірені і якісні послуги. А в багатьох ситуаціях ми можемо зробити вартість на послуги, що ми надаємо, нижче ринкової, завдяки нашим партнерським знижкам від артистів і підрядників.
  • План Б – дуже рідко заходи проходять ідеально без форс-мажорів, особливо якщо за організацію беруться дилетанти, але це не про нас! У нас завжди є «План Б», якщо навіть трапився форс-мажор на заході. Але ми максимально передбачаємо всі можливі ситуації ще на етапі підготовки, що дозволяє уникнути форс-мажорних ситуацій на 98%.
  • Акції та знижки – в нашому агентстві діють постійні акції і знижки, які не можуть не радувати наших клієнтів)) Ми розробили безліч різних подарунків від нашого івент агентства, які Ви можете подивитися на головній сторінці.
  • Інновації – ми стежимо за всіма новинками в івент-індустрії і не любимо шаблони, відповідно наша команда використовує по максимуму весь свій креатив і інноваційні інструменти для організації заходів. Кожен івент для нас – індивідуальний!