Організація квестів на природі. Плюси і мінуси.

Організація квестів на природі підходить для будь-якої кількості учасників, що не завжди можна організувати в приміщенні – це один з плюсів для квесту на відкритій місцевості, але є ще багато плюсів, про які ми розповімо в цій статті…

Мінус квесту на природі:

Почнемо з мінуса для квесту на природі – є тільки один мінус, це – погодні умови. Якщо раптом буде дощ або сніг або дуже жарко, то звичайно буде якийсь дискомфорт в проходженні квесту. Але цей мінус не критичний, на нашу думку, адже інтерес до гри і азарт, який присутній у більшості – викликають набагато більше емоцій, ніж негода.

Плюси квесту на природі:

1. Один з основних плюсів для квесту на відкритій місцевості – це велика територія і практично необмежені можливості для квесту, що дозволяє організувати гру на велику компанію.

2. Варіанти квестів на природі – це ще одна можливість організувати ігри в різних форматах, що не можна зробити в приміщенні. Наприклад: квест на велосипедах в парковій зоні, пішохідний квест в будь-якому районі Києва або іншому місті, квест-екскурсію.

3. Віртуальна карта для квесту на природі – це ще одне нововведення для гри, яке складно організувати в закритому приміщенні, але ідеально підходить для відкритих майданчиків. У наших квестах ми створюємо віртуальні карти з маркерами, за якими потрібно відшукати завдання і все це за допомогою смартфона, ніякої поліграфії!

4. Свіже повітря – коли співробітникам набридли робочі будні і офісна рутина, то кращий спосіб для корпоративного відпочинку – це вивезти колектив на свіже повітря, де і можна організувати квест.

А взагалі – квести, це хороший формат, коли вам потрібно організувати тимбілдинг і згуртувати колектив… Агентство Prime Event є автором і розробником інноваційних квестів з QR-кодами, що дозволяє організувати гру на будь-якому майданчику, маючи тільки смартфон і мобільний інтернет.