Організація Дня банкіра. Або День банківських працівників.

Офіційно святкування «Дня банкіра» в Україні проходить 20 травня. Прийняв закон про святкування Л. Кучма в 2004 році. А як організувати День банківського працівника в Києві, ділиться своїм досвідом Prime Event.

Нашим агентством було організовано кілька десятків заходів для банків, а деякі наші клієнти (банки) – святкують по 2 заходи на рік: День банківського працівника і Новий рік, а звертаються до нас уже близько 10-ти років, що дуже радує за постійну співпрацю. Але звичайно ж з кожним роком все складніше і складніше стає придумувати нову програму і дивувати, коли за 10 років співпраці організовано одному клієнту (банку) близько 20-ти заходів. Але ми завжди придумуємо щось новеньке і цікаве…

З наших спостережень, велика частина співробітників складається з наступних посад: операціоністи, офіс-менеджери, бухгалтерія, топ-менеджмент, керівництво і водії. А процентне співвідношення м/ж, приблизно 80/20. Відповідно тут потрібно знати правильний підхід, щоб всім було цікаво на заході.

З нашого досвіду також можемо сміливо заявити, що банківські працівники – люблять тематичні свята, що набагато цікавіше, ніж звичайні посиденьки в ресторані з ведучим і ді-джеєм.

Місце проведення Дня банкіра.

Виходячи з того, що День банківського працівника проходить 20 травня, а це вже тепла пора року, то ми рекомендуємо провести цей день не в закритому просторі, а де-небудь на природі: заміська база з водоймою, приватний будинок з територією, літня тераса.

Агентство Prime Event знає практично все локації Києва та області, їх можливості і особливості. А локацію ми підберемо для Вас абсолютно безкоштовно!

Що ми можемо запропонувати на День Банкіра:

Це звичайно ж далеко не весь перелік послуг, який ми можемо запропонувати для організації заходу. Залиште заявку і отримаєте кращу пропозицію для Вашого свята.