Онлайн тимбілдинги – підтримуємо свою команду на віддаленій роботі.

Карантин 2020 року – диктує свої правила і багато компаній перейшли на віддалену роботу. Але як же підтримати свій колектив і не віддалити один від одного, а навпаки згуртувати? Це все можливо з нашим онлайн форматом тимбілдинга.

У нашій розробці є два авторських формати з проведення онлайн тимбілдингу – це КВІЗ і КВЕСТ. А тепер розповідаємо докладніше:

Організація КВІЗА.

Що таке квіз – напевно багато хто знає або чули, а хтось можливо брав участь в іграх. Це формат інтелектуальної вікторини, де Ви вирішуєте різної складності завдання і головоломки і заробляєте бали.

Для онлайн квіза можна використовувати безкоштовну онлайн кімнату ZOOM або схожі програми, ну або спеціально розроблену програму для онлайн заходів, але вже за додаткову плату.

Учасники, які вступили в гру – отримуватимуть завдання на екрані, які потрібно буде вирішувати за відведений час. На різні завдання запрограмовано різний час, чим складніше завдання – тим більше буде у Вас часу.

Ми розбили всю гру на 3 етапи, в кожному етапі по 10 завдань. Перший етап – легкі завдання, другий етап – середні завдання і третій етап – складні завдання. Сама гра розрахована на 1 годину, це без урахування вступу в гру і знайомства з правилами.

У кожної команди або гравця – буде віртуальний бланк, який потрібно буде відкрити в своєму телефоні і туди потрібно буде вписувати відповіді, які ми отримаємо автоматично з усіма результатами по закінченню гри.

Квіз

Організація КВЕСТУ.

Що таке квести – знають напевно всі, адже їх є величезна кількість. Ми є авторами і розробниками інноваційних квестів з QR-кодами, які успішно проводимо вже кілька років. І в зв’язку з карантином в 2020 році, ми також змогли адаптувати наш квест під онлайн формат.

Онлайн квест – схожий за форматом і механікою з Квізом, але тут ми не запускаємо таймер на завдання, а видаємо капітанам віртуальні завдання, які потрібно вирішити зі своєю командою, а сама команда вже може спілкуватися між собою в зручній онлайн програмі, це може бути: ZOOM, Skype або якийсь із відомих месенджерів.

Квест

Хоч ми і адаптували наші квести і квізи для онлайн формату, ми все ж за офлайн-заходи, адже живе спілкування завжди краще! Агентство Prime Event бажає, щоб ніхто не хворів, а івенти швидше повернулися в офлайн режим.