Літній корпоратив на природі 2020. Виходимо з карантину правильно!

Карантин 2020 застав всіх зненацька і багато хто пішов працювати на віддалену роботу, живе спілкування відішло на другий план, а зустрічі з колегами і корпоративні заходи практично припинилися… Щоб правильно вийти з карантину та налагодити стабільну роботу і взаємодію з колегами ми рекомендуємо організувати корпоратив на природі.

Для чого ж потрібен літній корпоратив?

Всі скучили за живим спілкуванням, за вилазкою на природу, за активним відпочинком, за корпоративами… Кращий спосіб для швидкого відновлення командної роботи і виходу з моральної втоми – це організувати тмбілдинг для своєї компанії.

Вклавши невеликі кошти на організацію корпоративу на природі, Ви виправдаєте вкладені гроші і вони принесуть користь в кілька разів більше витраченого бюджету, оскільки співробітники Вашої компанії після правильного заходу, зможуть викластися на роботі на всі 100%.

Тимбілдинг на природі.

Командоутворюючий захід – це один з кращих способів повернути своїй команді бойовий дух, згуртувати колектив і почати працювати на повну, після тривалого застою в роботі або віддаленої роботи.

Івент агентство Prime Event – допоможе організувати якісний тимбілдинговий захід, який буде направлено на поліпшення роботи в команді і підняття духу, після тривалої паузи. Люди скучили за заходами і спілкуванням! Давайте виходити з карантину правильно!

Організація квесту

Такий формат ідеально підійде для літнього корпоративу, навіть в умовах карантину. Ми ділимо учасників на невеликі команди по 3-4 особи, що чи не порушує правила карантинних заходів, такі ігри можна організувати на будь-якій відкритій базі відпочинку або в парковій зоні міста.

Квести, які ми можемо запропонувати, це: автомобільний квест, велоквест і пішохідний квест. Всі наші квести проходять за допомогою смартфонів учасників і все проходить безконтактно, що дозволяє максимально уникнути зіткнення зі сторонніми предметами.

Карантинні заходи

Наше агентство підходить до організації серйозно і по необхідності ми організуємо всі карантинні заходи: заміряємо температуру тіла учасників заходу, можемо організувати дезінфікуючу кабіну для безконтактної обробки гостей і одягу (без шкоди для організму і одягу), а таку кабіну можна ще і забрендувати, а також можемо пошити індивідуальні маски з брендингом для учасників заходу.

Агентство свят Prime Event розробить для Вашого заходу індивідуальну програму з усіма побажаннями та поставленими завданнями, щоб принести максимальну користь з даного івенту.