Корпоративи дозволити не можна скасувати: що ж чекає організаторів і ресторани у грудні 2020?

Для організаторів заходів та ресторанів — вже давно наступили нелегкі часи, а організація новорічних корпоративів в грудні місяці — це найгарячіша пора для всіх організаторів, ресторанів, артистів і ведучих.

І що ж нас чекає в грудні 2020 року — локдаун перенесли з грудня на січень, хоча всі чекали повний локдаун в грудні 2020 року, але чи допомогло це івент сфері та ресторанному бізнесу?

— Ні! Не допомогло! Обмеження на культурно-масові заходи в ресторанах і розважальних комплексах — дозволені тільки до 20 чол. Для організаторів та ресторанів — це і є локдаун!

Які є рішення в такій ситуації, коли є офлайн заходи більше 20-ти гостей? З ресторанами та клубами звичайно ж складніше організувати івент, оскільки є ризики на перевірку і штрафи, та й зіпсований захід.

Але ось організувати захід в коворкінгу, музеї, кінотеатрі, театрі або на аналогічних локаціях, з дотриманням карантинних вимог (кінотеатри/театри — 50% заповненість, музеї — 10 м2/1 чол) — ніхто не забороняє на законодавчому рівні!

Так що рішення є, де і як можливе проведення корпоративу! Головне дотримуватися всіх запобіжних заходів – дезінфекція, температурний скринінг — якщо раптом хтось із співробітників з температурою, то краще його відправити додому, щоб не наражати на інших учасників заходу.

Ще важливо розуміти, що заходи дозволені до 23:00, відповідно ми рекомендуємо починати заходи раніше, о 16:00 або о 17:00, щоб вистачило часу на захід, спілкування, танці і т.п.

А в Новорічну ніч — ресторанам дозволено працювати до 01:00. На нашу думку, та й на думку всіх наших колег по цеху і всіх рестораторів — це повне знущання над ресторанами і гостями! Хто ж піде святкувати Новий рік в ресторан, заплативши чималі гроші, щоб його попросили покинути захід, коли свято тільки в самому розпалі?…

Ну ось просто дуже цікаво — вірус до 01:00 десь ховається, а о першій годині ночі він починає ходити по ресторанах. Або гості ресторану до першої години ночі ніяк один з одним не спілкуються і не перетинаються, а після години ночі — відразу починають обнімашки і тісне спілкування?…

Агентство Prime Event — виступає за безпечні івенти, бажає всім гарних свят і щоб ніхто не хворів!