Корпоративні і приватні квести

Квест – це різновид тимбілдинга в ігровому форматі, з пошуком предметів і орієнтування на місцевості, де Ви маєте не тільки відшукати заховані підказки і головоломки, а й вирішити їх. Ми організовуємо: приватні квести як для невеликих компаній, так і корпоративні квести на будь-яку кількість учасників.

Нашим агентством був розроблений квест QR-коди для однієї з IT-компаній, який ми успішно провели і після чого розробили серію квестів з QR-кодами, які регулярно проводимо і постійно оновлюємо і вдосконалюємо. Детальніше про квест можна переглянути за посиланням – https://prime-event.com.ua/ua/services/kvest-qr-kody/

Варіанти квестів:

Пішохідний квест.

Це квест, який підходить для будь-якої локації, як в межах міста, так і на будь-якій локації за межами міста. Головне, щоб було достатньо території для створення карти. Також цей квест можна провести в ресторані або в офісі.

Даний квест можна провести як командний, так і індивідуальний, де кожен сам за себе. Звичайно командний формат цікавіше, адже є комунікація між учасниками і допомога один одному, але в командах рекомендуємо від 3 до 6 учасників, щоб було максимально цікаво.

 

Авто-квест.

Автомобільний квест вже давно популярний і для любителів поганяти на машинах цей квест підходить ідеально. Ви можете вибрати будь-яку територію міста або поганяти за містом, але важливо, щоб був інтернет!

Команди формуються виходячи з кількості машин, 1 машина – це 1 команда. А карту ми створюємо індивідуальну, виходячи з побажань по території і кілометражу, який захочете намотати. Завдяки GPS-навігації команди зможуть бачити маркери на карті, де заховані QR-коди з завданнями, які потрібно відшукати і вирішити головоломки.

 

Вело-квест.

Дуже класний формат – квест на велосипедах, це і активність і формат тимбілдинга і просто хороше проведення часу. Можна провести як командний формат, так і індивідуальний.

Проходить такий квест в паркових зонах. Є вже розроблені маршрути в київських парках, а можемо створити індивідуальну карту в будь-якому зручному місці, головне щоб було достатньо місця і можливість їздити на велосипедах. На даний момент наша улюблена локація для вело-квесту – парк ВДНГ, ідеально підходить для такого формату.

 

 

Індивідуальний квест.

Ми вже розробили безліч індивідуальних і тематичних квестів під запити наших клієнтів, і ми з радістю розробимо індивідуальний квест і для Вас, з індивідуальною трасою і тематикою.

В індивідуальні квести ми можемо віднести: тематичні квести, в яких завдання повністю розробляємо під концепцію заходу або специфікацію компанії. Або квест-екскурсії, які теж створюємо індивідуально, залежно від тих місць, які Ви захочете відвідати.

 

 

Чому варто замовити квест в агентстві Prime Event – ми є авторами і розробниками даного квесту, відповідно у нас найнижча ціна за високу якість квест-ігор. А організація тимбілдингів і квестів – це один з основних наших напрямків, яким ми успішно займаємося з 2008 року.