8 ідей для корпоративної вечірки в офісі

Багато компаній влаштовують заходи в своєму офісі, що дозволяє заощадити бюджет. В офіс можна замовити кейтерінг і розваги. Але щоб захід був дійсно цікавим і незабутнім, то ми поділимося ідеями для організації корпоративу в офісі.

 

 

 

 

Корпоратив в офісі:

1. Майстер-класи.

Можна організувати захід з майстер-класами, де кожен з учасників зможе зробити своїми руками якусь саморобку і залишити її собі на пам’ять. Це може бути розпис предметів, миловаріння, приготування цукерок і ще понад 100 варіантів на вибір.

2. Квест.

Дуже крута ідея з квестом, який можна провести в офісі або на прилеглій території до офісу. Ми організовуємо квести, які підходять як для офісу, так і для вулиці.

3. Квізи.

Формат вікторини, який ідеально підходить для приміщення/офісу. Співробітники діляться на команди і за відведений час вирішують різні завдання, які ведучий показує на екрані.

4. Бармен шоу.

Цей формат користується популярністю для заходів в офісі, коли до Вас приїжджає професійний бармен і спочатку показує круте шоу, а після чого проводить майстер-клас за участю співробітників, в якому кожен зможе приготувати коктейль, а всі приготовані коктейлі потім можна дружно випити.

5. Наукове шоу і досліди.

Цікавий формат, який сподобається і дорослій аудиторії. У програмі проводяться всілякі наукові досліди, які самі по собі дуже видовищні, так і в них ще можна взяти участь. Це всілякі трюки з сухим льодом, заморозка предметів, досліди з електрикою та інше.

6. String Art.

Це спеціальна техніка, в якій беруть участь всі бажаючі, і за допомогою цвяхів, ниток і молотків – створюється картина (лого компанії), на заздалегідь підготовленому полотні з ескізами. Виходить дуже крутий інтерактив і крутий подарунок, який буде не соромно повісити у себе в офісі.

7. Тематична вечірка.

Тематичних вечірок дуже багато, але Ви можете вибрати найбільш підходящу для свого заходу. Тут потрібен буде тематичний декор, який Ви можете зробити самостійно, це буде і економія бюджету і свого роду інтерактив. Також потрібно буде врахувати дрес-код згідно з тематикою і витримати його співробітниками. Ну і для такого заходу потрібен ведучий з тематичною конкурсною програмою.

8. Настільні ігри.

Хороший варіант, коли у вас немає необхідності у ведучому, але Ви хочете весело провести час. Можна влаштувати турнір зі спортивного покеру і замовити фан-казино, або пограти в мафію, а ще можна взяти різного виду ігри, які підійдуть для всіх: настільний футбол, кінект, аерохокей і ще понад 100 ідей, які є в нашому арсеналі.

Агентство Prime Event – допоможе організувати корпоратив в офісі, а також поділимося цікавими ідеями та фішечки.