Корпоратив для айтішників

На сьогоднішній день дуже популярна професія – програміст, і з кожним роком все більше і більше з’являється IT-компаній, які в свою чергу організовують заходи для своїх співробітників, це може бути Новорічний корпоратив, тимбілдинг, День сім’ї або конференція.

Наш досвід співпраці з IT-компаніями показує, що айтішники – це специфічна аудиторія, до якої потрібен особливий підхід (ми нічого поганого не маємо на увазі, нам так говорять самі керівники IT-компаній). Але ми дуже любимо співпрацювати з айтішниками і реалізовувати незвичайні проекти.

З наших спостережень, ми можемо сказати наступне про такі компанії:

  • В IT-компаніях найчастіше працюють молоді люди і середній вік становить 25-30 років.
  • Програмісти – це люди з аналітичним складом розуму, що вимагає особливого підходу.
  • Постійна робота за комп’ютерами, не дає в повній мірі комунікувати з колегами.
  • Велика частина співробітників – це чоловіча аудиторія.

Виходячи з перерахованих даних, ми з упевненістю можемо заявити, що для IT-компаній – просто необхідні корпоративні заходи і тимбілдинги, для поліпшення комунікацій усередині колективу і для емоційної розрядки.

Ми рекомендуємо проводити мінімум 2 заходи на рік: Новорічний корпоратив і літній тимбілдинг, це допоможе згуртувати колектив і налагодити стосунки з колегами, а також підвищить авторитет керівництва.

Багато хто організовують такі заходи самостійно, але як показує практика – такий самостійний івент перетворюється в звичайну п’янку в ресторані або звичайні шашлики на природі.

А як організувати по-справжньому цікавий і правильний івент – знає агентство Prime Event, адже ми вже організували не один десяток заходів саме для IT-компаній.