Конкурси для тімбілдінга: топ 10 завдань з нескладним реквізитом.

Скоро літо — сезон літніх тімбілдінгів, а це значить, що організація корпоративу на природі — вже зовсім близько і пора займатися підготовкою. Ось і ми підготували добірку з 10 активностей для тімбілдінга з нескладним реквізитом.

1. Фотоквест.

Нескладне завдання в плані реквізиту, але дуже веселе і активне. Роздрукуйте 3-5 фотографій (наприклад лого компанії або якісь секретні символи), розклейте їх на території, де буде проходити захід, а командам потрібно буде відшукати їх і сфотографуватися командою на фоні кожної фотографії…

Команда, яка перша покаже ведучому або аніматору всі фото з командою на фоні захованих фотографій — отримує максимальну кількість балів, кожна наступна команда на 1 бал менше заробляє.

2. Кодовий замок.

Кожна команда отримує по кодовому замку і листочок із завданнями, які потрібно вирішити, щоб відкрити кодовий замок. На кожну цифру — своє завдання. Команда, яка відкриє перша кодовий замок — отримує більше балів.

3. Швидкий молот.

Учасникам видаємо цвяхи (сотки, можна і більшого розміру), молотки і колоди. Потрібно на швидкість забити всі цвяхи в колоду. Забиває кожен учасник по-черзі, а зараховуються тільки забиті цвяхи по шапочку.

Перемагає команда, яка забила більше цвяхів і швидше. Важливо всіх попередити, що були дуже акуратні і проводити цей конкурс виключно тверезими!

4. П’яна палиця.

Веселий конкурс-естафета, коли потрібно впертися лобом на свої долоні в палицю, яка впирається в землю і кружляти коло цієї палиці поки грає музика (20-30 секунд), а після завершення музики — учасникам потрібно добігти до зазначеної точки.

Від кожної команди бере участь одночасно по одній людині і біжать всі разом. Виходить дуже смішно, але складно, оскільки бігти рівно практично не вийде, після розкручування. Важливо проводити даний конкурс на м’якій поверхні (пісок або трава).

5. Баланс борд.

Цікавий конкурс на балансування. Учасникам потрібно протриматися на спеціальній дошці, яка стоїть на спеціальному конусі і балансувати як на серфі. Хто довше простояв — той і переміг. Головне проводити дане випробування на м’якій поверхні, щоб уникнути травматичного падіння.

6. Водолази.

Це один з найулюбленіших наших конкурсів. Учасникам видаємо ласти і біноклі, в які потрібно дивитися на віддалення, і таким способом потрібно пройти дистанцію з перешкодами в ластах, щоб ці перешкоди не збити.

7. Діряве відро.

Конкурс-естафета, в якому потрібно буде перенести дрібненькими відерцями воду з точки А в точку Б (по-черзі), і перелити цю воду у великій бочонок, в якому є дірки різних розмірів і на різній висоті.

Завдання — наповнити першими цей бочонок, але оскільки вода буде постійно виливатися, то потрібно буде проявити кмітливість і виділити учасників для затикання цих дірок своїми кінцівками (сторонні предмети використовувати для затикання дірок — не можна)!

8. Лабіринт.

Створюється лабіринт з натягнутих мотузок з дзвіночками, через який потрібно пройти учаснику від команди з зав’язаними очима і не зачепити дзвіночки! Якщо буде зачеплений дзвіночок, то потрібно буде почати з самого початку. Учаснику допомагає команда і підказує куди йти. Зараховується найкращий час.

9. Рогатки.

Ну хто ж не стріляв з рогаток? Дуже простий в плані реквізиту, але цікавий — конкурс. Видаємо командам рогатки з кульками і мішені, хто більше зіб’є мішеней, той і переможе. Головне бути дуже акуратним в плані техніки безпеки, щоб нікого не підстрелити з рогатки.

А в якості мішеней можна використовувати що завгодно, наприклад: банки з під пива, іграшкових солдатиків, паперові мішені з полями-балами і т.п.

10. Стрінг-арт.

Дуже класний арт-конкурс, хвилин на 20-30. Кожній команді видаємо реквізит: дерев’яне полотно, молотки, невеликі цвяхи, спеціальні нитки потрібних кольорів і фото-інструкцію (за яким потрібно буде створити картину).

За технікою String Art створюється картина (наприклад лого компанії). Потрібно буде забити цвяхи в дерев’яне полотно і обтягнути їх нитками, таким чином, щоб вийшла 3D картина, яка потім залишиться на пам’ять в компанії. Вибираємо кращі Стрінг-арт картини і роздаємо бали.

Ми підготували добірку з 10-ти завдань, з нескладним реквізитом, які можливо Вам знадобляться для проведення тімбілдінга. Але в нашому арсеналі є більше 100 завдань для командоутворюючих заходів і ми з радістю організуємо для Вас крутий тімбілдінг. Детальніше про тімбілдінг можна подивитися — ТУТ.

Залиште заявку і отримаєте пропозицію для Вашого заходу. Добірку завдань підготувало агентство свят Prime Event — https://prime-event.com.ua/ua/