Gender reveal party – 10 ідей для вечірки з виявлення статі дитини

Популярна вечірка в Америці, але ще малознайома в Україні – Gender reveal party. Це вечірка з виявлення статі, статі майбутньої дитини, яка має народитися. Ідея в тому, щоб незвично показати своїм гостям і родичам хто ж повинен народитися. Івент агентство Prime Event поділиться з Вами ідеями щодо організації заходу – Gender reveal party.

10 ідей для гендерної вечірки:

1. Пісочне шоу.

Художник створює історію на скляному столі за допомогою піску, це все знімає камера і транслює на екран. Створюється повністю індивідуальний сюжет, а в кінці ми зможемо побачити хлопчика або дівчинку.

2. Холі + салют.

На фінал заходу запрошуємо всіх на вулицю і видаємо спеціальні балони з фарбою, які гості одночасно під зворотний відлік часу «підривають» і вилітає синя або рожева фарба, після чого відразу починається піромузичне шоу, а після салюту – запалюються піротехнічні символи (стать або ім’я дитини ).

3. Картина руками гостей.

Гості протягом заходу потроху малюють на спеціальному полотні, який заздалегідь готується художником і доповнюється на самому святкуванні, за допомогою спеціальних технологій, а в кінці виходить готова картина, в якій брали участь всі гості і ми зможемо побачити – хлопчика чи дівчинку.

4. Ілюзійне шоу.

Шоу від ілюзіоніста, в якому буде безліч фокусів і трюків за участю гостей, а в кінці з’явиться щось визначальне стать дитини.

5. Золоте шоу.

Художник малює на чорному полотні безбарвним клеєм і гості не бачать, що у нього виходить, а в кінці висипає золотий пил на полотно, який осідає на клеї і виходить картина із зображенням дитини, яка потім залишається Вам на пам’ять. WOW-ефект + шоу + подарунок.

6. Скидання або запуск куль.

Можна організувати скидання або запуск куль. Натягується сітка з величезною кількістю куль (від 2000 до 5000 шт.), Щоб було ефектно. Кулі двох кольорів. А злетять або впадуть зі стелі на гостей тільки ті кулі, які визначать стать дитини (сині або рожеві).

7. Фото-мозаїка.

Новинка з послуг для заходів – інтерактивна фотомозаїка.

Гості фотографуються в спеціальній фотозоні і відразу отримують фотографію з номером, яку потрібно вклеїти на спеціальному стенді під своїм номерком.

Кожна фотографія буде мати спеціальний фон, який створюється за допомогою спеціального програмування.

А в кінці вийде картина з фотографій гостей, на якій буде зображений хлопчик чи дівчинка.

8. Квест.

В процесі заходу гості беруть участь у квесті з QR-кодами – це новий квест, який ми розробили.

Гостям належить відшукати заховані QR-коди на локації за допомогою підказок чи карти, при скануванні яких учасники отримують завдання, які потрібно вирішити.

Хто перший вирішить всі завдання і розгадає код від сейфа – зможе його відкрити, де і буде захований «стать дитини». Детальніше про квест – https://prime-event.com.ua/ua/services/kvest-qr-kody/

9. Театр тіней.

Шоу, в якому створюється індивідуальна історія з допомогою акторів і спеціального обладнання, завдяки якому створюється театральне шоу тіней. Дуже крутий формат, який створить WOW-ефект. А за бажанням можна задіяти батьків, після попередніх репетицій.

10. Стандартні варіанти.

– Торт (начинка синя або рожева).

– Паперова фотозона, через яку проривається персонаж (хлопчик чи дівчинка).

– Піньята – розбиваємо і випадають маленькі кульки або іграшки потрібного кольору/статі.